Добър ден, не съм сигурен дали тук е мястото, но тъй като съм "новак" в джиповете, а пък искам да си купя паджеро 3.5 или 3.0 искам да знам има ли къде да му бъде обърнат волана и горе-долу за какви пари говорим, защото разликата в цената между ляв и десен волан е около 2 до 3 хиляди лева. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обръщане на волан на Pajero II
Свий
X
-
От: Обръщане на волан на Pajero II
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеСтрува си да се обръща волан на Паджеро 2 само ако е Еволюшън.
И не се оплакват, никак, дори..
Коментар
-
Тая разлика от 2 до 3000,лева ще ги вземе тоя дето го обръща под формата на труд и малко части,и повярвай ми никога няма да е истинско все ще има нещо дето не си на мястото и не работи...................като цяло не е кой знае каква философия но си има и пенизи.........Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеБаш Ево аз не бих обръщал! За Паджеро 2 пък е безмислено. Най-малко от климатроник пък става климатик. То не, че и други проблеми няма де.
Обръщал съм няколко двойки. Става, но си е бачкане а иска и части. Много по-добре е да се придвижваш с десния волан. Друг е въпроса, че някои автомобили се засилват повече от други.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеВсъщност си прав. Даже ако ми изпадне някое ево с ляв волан ще си го направя пак с десен.
...
Да, чел съм, че има такива.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеАко ти изпадне ево с ляв волан, не го пипай - с повече от колекционерска стойност е.
Да, чел съм, че има такива.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеНяма ево с ляв волан излезло от завода.
Но скоро от непотвърден източник научих, че във връзка с хомологирането на ЕВО за Париж-Дакар е трябвало да се произведат 5000 броя. Че дори беше указан и факта, че 366 броя от тях били червени...
Повтарям - това е от непотвърден източник - ще се постарая да намеря мястото, дето го прочетох това.
Коментар
-
Е точно тези са въпросните коли и всички са с десен волан. Пред 1997 и 98 са произведени около 8-9000 автомобила. За хомологацията са били нужни по-малко и те за произведени през 1997г.
Червените са най-малко. 90% от количеството са сребристи и с автоматична кутия.
В Европа колата е струвала колкото обикновенното Паджеро плюс 20 000USD.
Отделно е можело да се доплати за обръщане на волана , което се е правило на няколко места в Европа ( Rallyart), за неизвестна сума.
Ako са ти интересни тези коли ела в моя гараж , там има няколко...
Аз не се наемам да карам тази кола в десен волан в състезание.
Не ми се влиза в спорове на тема десни волани, но като цяло съм против тях, когато говорин за БД и за тях когато говорим за цени и възможност сиромаха да си покара коли за които иначе само ще мечтае.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение..
Ako са ти интересни тези коли ела в моя гараж , там има няколко...
...
Всъщност, напълно вероятно да не съм си превел нещо както трябва, и оттам да ми е излязло това ново впечатление за левия волан.
Коментар
-
Да, Руси, извинения за това, че руснака, дето се беше разглаголствал от Южно Сахалинск, не беше коректен в инфото си.
И ме подведе, респ, и аз се вързах.
Макар че, то там коли с ляв волан почти няма.
Баща ми, лека му пръст, беше за някое време на острова - Сахалин или Карафуто, и беше впечатлен, че уж руско било, пък едни коли... лъскави, японски, до една с десен волан.. това беше през 78 година..
В pocuk хората са го коментирали, отдавна, дори много отдавна.
До Перу не ми се ходи за ево.. че им е кисело перуанското грозде...
Да, потвърждавам - ЕВО с ляв волан не е излизало от фабриката!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар