Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се чисти грешка "SRS" Паджеро 2 - 1998г. ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се чисти грешка "SRS" Паджеро 2 - 1998г. ?

Здравейте колеги,
    Преди няколко дни реших да сваля волана на джипа, за да го изправя тъй като беше леко накриво. Мой познат ме посъветва да сваля и еърбега, за да ми било "по-удобно". Така и сторих. След като го изправих и отново закачих еърбега, дадох на контакт, а сигнализацията "SRS" започна да свети. Откачих акомулатора за няколко часа, но уви лампата продължаваше да свети. Ходих при няколко души, за да я изчистят със съответния софтуер, но се оказва че с комп не става. Та въпросът ми е как да изчистя тази грешка??? Джипът е Падгеро 2, 1998г. 2.5 дизел. Предварително се извинявам, ако темата е вече дискутирана, но не успях да открия инфо по въпроса.

От: Как се чисти грешка "SRS" Паджеро 2 - 1998г. ?

Провери първо дали не си скъсал лентовия кабел при ваденето или поставянето на волана.Само с диагностичен уред се чисти грешката но щом не може имаш проблем с кабела.Успех
    Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

............. Ходих при няколко души, за да я изчистят със съответния софтуер, но се оказва че с комп не става. Та въпросът ми е как да изчистя тази грешка??? Джипът е Падгеро 2, 1998г. 2.5 дизел.....................

Съответния софтуер????????? Такъв какъвто трябва /MUT-II/съм виждал на 3 места в София,и доказано там е съответния софтуер който ще ти свърши работа.
      Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
      Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
      Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
      Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Благодарско, ще проверя лентовия кабел, тъй като действително при ваденето на волана го дръпнах по-силничко и ако не открия аварията там, ще посетя въпросните места с MUT-II.
        Поздрави и благодарности на отзовалите се !!!

Коментар

ПРОБЛЕМА - ОТСТРАНЕН !!! С подходящата техника нещата стават лесно и бързо! SRS-а вече не свети!

Коментар

Първоначално публикуван от Teofanov Преглед на мнение
            ПРОБЛЕМА - ОТСТРАНЕН !!! С подходящата техника нещата стават лесно и бързо! SRS-а вече не свети!

Не думай............?Какво направи?
            Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
            Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
            Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
            Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X