Обява

Свий
Няма добавени обяви.

37x12.5x17" на Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 37x12.5x17" на Паджеро 2

Колеги малко помощ,
    интересува ме на Паджеро 2 дълга база може ли да сложа 37х12.5х17 със джанти 17х9J ET -32?
    Има 2 инча лифт от окачването и 5 см боди, калниците и броните не ме интересуват ако се наложи да се режат, въпроса е е ри пълен волан дали ще закача вътре по купето или окачването? Цялото занятие е за малко повече просвет.

От: 37x12.5x17" на Паджеро 2

Е тука трябва да се включи Светльо.
    Ако е пропуснал темата ще му я покажа.

Колега, с какъв мотор си ?
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

3000 в6 12в

Коментар

И кое ще издържи на тези гуми.......
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Този размер гуми на стоково Паджеро няма как да влязат , ще опират и в рамата , и в калника и подкалника . Ако успееш да ги навреш някак си със фланци и минусови джанти ще почнат да се трошат карета , полуоски , дифернциали , лагери на главината , а бе изобщо всичко по мостовете и трансмисията . Отделно , че дори и да си 3.5 бензинов мотор динамиката ти ще отиде на кино ... Изобщо този размер го остави за траялните машини , при теб максималното което можеш да вкараш е 32Х10.5Х... и то пак със доста условности - мотор , окачване и други такива ...
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
            Този размер гуми на стоково Паджеро няма как да влязат , ще опират и в рамата , и в калника и подкалника . Ако успееш да ги навреш някак си със фланци и минусови джанти ще почнат да се трошат карета , полуоски , дифернциали , лагери на главината , а бе изобщо всичко по мостовете и трансмисията . Отделно , че дори и да си 3.5 бензинов мотор динамиката ти ще отиде на кино ... Изобщо този размер го остави за траялните машини , при теб максималното което можеш да вкараш е 32Х10.5Х... и то пак със доста условности - мотор , окачване и други такива ...
            Със стоково Паджеро 3000 12в дълга база карам 3 години с 33х10.5х15 без никакви проблеми. Това сега е малко лифтнато и питам дали някъде ще опира според вас с тези размери , които съм писал. Мотора е с налягане и е 430 конски сили на колела, автомат и за сега всичко държи. Не е от пластелин, както му се носи славата.

Коментар

Това дори и да е 3500 и дори и да се наврат тия гуми там защото няма невъзможни неща,няма да издържат според мен някои неща по окачването и ходовата част отпред,ще се увеличи радиуса на завои поне 2 пъти и т.н и т.н но по принцип не е невъзможно стига да е ясно с каква цел ще се ползва..........

На мойто 3.5 съм с гуми 31х10.5х15 на лети джанти 10" ет -44 и влизат добре
              На старата 2.8 бях с 33х12.5х15 на менгелси 7" и влизаха с малко условности ,но за сметка на това седяха смешно

Колко е висока тая гума в сантиметри ?
              Последно редактирано от svjokera; 23-09-14, 11:58.
              Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
              Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
              Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
              Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Добре де защо го разубеждаваме,нека пробва пък да видим какво ще стане.....
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                  Добре де защо го разубеждаваме,нека пробва пък да видим какво ще стане.....
                  +1 Е така де,и аз искам да разбера........интересно е
                  Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                  Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                  Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                  Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Първоначално публикуван от GSi_Tuning Преглед на мнение
                    Колеги малко помощ,
                    интересува ме на Паджеро 2 дълга база може ли да сложа 37х12.5х17 със джанти 17х9J ET -32?
                    Има 2 инча лифт от окачването и 5 см боди, калниците и броните не ме интересуват ако се наложи да се режат, въпроса е е ри пълен волан дали ще закача вътре по купето или окачването? Цялото занятие е за малко повече просвет.
                    Колега, задай още веднъж въпроса си, искаш да сложиш 37-ци с цел клиренс, или искаш да караш с тях, при някакви натоварвания. Има отговор и на 2-та варианта.

Коментар

То ако няма клиренс няма и натоварвания. Първия по сериозен коловоз и си по корем с малките гуми.

Коментар

Колегата има гуми 37-ци,чуди се на какво да ги сложи.
                        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Ако се разровите назад в историята , ще откриете едно Паджеро с такива гуми .... първо беше на Станко после при Ванката в Търново !
                          Те да кажат какво троши

П.п отпред е с АРБ-це даже .
                          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Светльо на товя 2.5 къса база какви му са гумите? олл роуд ? или някакви шосейни

Коментар

Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение
                              Това дори и да е 3500 и дори и да се наврат тия гуми там защото няма невъзможни неща,няма да издържат според мен някои неща по окачването и ходовата част отпред,ще се увеличи радиуса на завои поне 2 пъти и т.н и т.н но по принцип не е невъзможно стига да е ясно с каква цел ще се ползва..........

На мойто 3.5 съм с гуми 31х10.5х15 на лети джанти 10" ет -44 и влизат добре
                              На старата 2.8 бях с 33х12.5х15 на менгелси 7" и влизаха с малко условности ,но за сметка на това седяха смешно

Колко е висока тая гума в сантиметри ?
                              92 см висока , 30 см широка - това нещо като се развърти със 430 к.с. !!! няма да остане здраво желязо по моста , дори и да е чисто асфалтов гума без грайфер , да не говорим за някоя кална гума развъртяна и изведнъж зацепила в грунда ... Иначе може да ги навре ама трябва да го кара само пред кафето и да слага бутилката с минерална вода отдолу под дифа за сравнение - в гората няма да го бъде с този размер гуми колкото и голям клиренс да има ... Това с 430 к.с. на колелата / предполагам на дино тест / беше наистина мнооого интересно , дано сподели с нас как е постигнат този туниг от 220 к.с. над заводската мощност
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X