Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Pajero 2.5tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на Pajero 2.5tdi

Ще ходя на лов с него .ЩЕ карам и по шосето вместо кола.. За сега няма друг избор .Големи данъци не ми се плащат за това 2.5 ми стига а и не мисля че ще закъсам с него.Ще оглеждам и с регистрация джипове.Проосто като всеки и аз искам да взема екземпляр на който да му сложа гумите номера и да бягам.Като резерва се заглеждам и по ТЕРАНО но Паджеро е по-джип ... Да се надявам да успеем да различим здравия двигател от издухания.... Ще има човек с мен на огледа.... За километрите какво можете да ми кажете връщат ли ги или не ?? има такива дето са на по 200 000 км и на по 140 000 мен лично ми се струва че 200 000 км е по- реална цифра

Коментар

,,ПАДЖЕРОВОД уважавам мнението ти и знам че не съм наясно с тези неща ",-!!!!!!.Мнението на Паджеровод,не само,че трябва да се уважава,а трябва да ти бъде водещо,щом си тръгнал да купуваш Паджеро.Иначе,моето мнение,по добре 2,8 Супер селект,дори и с десен волан. Успех!

Коментар

Това за данъците не е кой знае какъв аргумент, защото ги плащаш веднъж годишно и се приключва. Бензинките са приемливи като възможност за работа на газ и с това че са практически безпроблемни. Паджеро с какъвто и да е двигател не е сред икономичните автомобили, ако това ти е важно.
        Все още имам и съвсем прилично Паджеро, което не ми е създавало никакви ядове, но просто не е "моята" кола...
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Митков - bulextreme.com Преглед на мнение
          Много е важно да провериш маркучите на охладителната система както е писал колегата mir777. Стискаш с ръка тези дебелите маркучи които влизат в радиатора докато работи колата. Ако не са твърди, а успяваш да ги стиснеш нормално, то значи не би трябвало да има проблем.
          И като му разхлабиш капачката на 90 градуса- маркучите меки, пък то си надува, ли надува....
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първи обход направих в Пловдив -Ст.Загора - Сливен , но не ми хареса нищо.Сега идва ред на София и Дупница . Нещо се отчаях не видях нито една кола в Пловдив.
            Ще те имам в предвит Светльо.

Коментар

Колега аз обиколих за два месеца цяла Бг. С парите в джоба и читаво паджеро не намерих,ако имаше такова,то не се продаваше,ходих в ботунец кремиковци идва човека с паджеро 3 lt. Няма задна врата, прозореца с дупка от клон и вика перфектен е както ти казах по телефона......
              Паджерото наистина не е икономичен автомобил, при мен започва от 30 лв.на 100 km.
              Обаче кеф цена няма,то и затова сме се събрали тука..
              Последно редактирано от Roninn; 17-09-14, 21:10.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                Колега аз обиколих за два месеца цяла Бг. С парите в джоба и читаво паджеро не намерих,ако имаше такова,то не се продаваше,ходих в ботунец кремиковци идва човека с паджеро 3 lt. Няма задна врата, прозореца с дупка от клон и вика перфектен е както ти казах по телефона......
                И аз обиколих половин България да търся джипка и честно казано нито един не беше честен, последния при когото ходих е от Първомай за едно бензиново паджеро нов внос, 3 пъти го питах имали ръжда по шасито или дупки, а той вика няма бе колата е перфектна, аз викам тогава идвам да го вземам, идвай каза той, при огледа нямаше как да не видя, че шасито е сцепено на две за около 30 см. вътре в окаяно състояние, блокажа не искаше да се изключи пет минути и др. забележки. Иначе вика колата е перфектна.

Даже писах няколко предложения на двата основни сайта за продажба на автомобили да проявят контрол върху хората които продават чрез тях, да бъдат с регистрации да имат наказания и да може купувач да изкаже мнение за даден автомобил и др.

Коментар

Червено ли беше паджерото
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    Червено ли беше паджерото
                    Не, тъмно сиво.
                    Последно редактирано от Паджеровод; 19-09-14, 09:58. Причина: линк

Коментар

само като видиш къв е свинярник е вътре и да ти се отще
                      Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                      Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                      Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                      Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Ужас от всякъде в Пловдив имаше едно с разглобен двигател , а вътре сигурно котка е раждала , миризма и косми. А в Дупница има едно на 400 000 км. за 5000 лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X