Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Pajero 2.5tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Pajero 2.5tdi

Дайте съвети за Pajero 2.5 tdi 1996 год.Харесал съм си този вариянт. кажете разни дефекти шумове които да гледам. Освен външния вид .

От: Покупка на Pajero 2.5tdi

При така зададен въпрос очаквай интересни отговори, ако на някой му се занимава де. Лично аз въпроса го гледах около две минути супер тъпо.
    Каква раздатка, какви километри, каква база? Е такива дреболии.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Едно от нещата е да огледаш шасито зад задните гуми за големи дупки от ръжда, и дали номера на рамата се чете за да нямаш проблеми в кат, мотора да работи равномерно и да не надува маркучите защото 2,5 пукат глави от време на време и тн.

Коментар

За ръжи ще гледам , това е най-лесната рабута . Харесах си едно бяло PAjero 2.5 tdi 1996год. от Италия климатик .Много добре изглежда, за раздатка не мога да обясня кои модел е , знам че 4х4 работи и бавните също.Вупросът е къде може да има евентуани слаби места по двигателя които се забелязват. възможи шумове тракане чукане , виене на скоростите??Все пак купя ли ще го карам от София до морето.

Коментар

Много е важно да провериш маркучите на охладителната система както е писал колегата mir777. Стискаш с ръка тези дебелите маркучи които влизат в радиатора докато работи колата. Ако не са твърди, а успяваш да ги стиснеш нормално, то значи не би трябвало да има проблем.
          GSM: 0898 554713
          Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Вземи някой който има паджеро с теб,другото е късмет.Виж номера на рамата както ти е писал колегата дали се чете зад задна дясна гума до ауспуха.Ръжди по шасито,течове от раздатка,картер,скоростна кутия,задължително дали работи климатика,в смисъл да духа студено,а не просто да светне копчето,огледай турбото дали при форсиране надува маркучите на турбото,в смисъл трябва да ги надува.Виско муфата провери с вестник на загрял двигател.Задължително бавните скорости за шумове,щракания,хъбовете отпред
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Ако е с ръчна кутия наблюдавай как влизат скоростите,често дава яд 2-ра и 3-та.........
              Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
              Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
              Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
              Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Дам, и внимавай, от толкова стискане на маркучи Паджерото да не получи оргазъм.

Човек, който знае за Паджерото само това, че е бяло, не може по този начин да получи никаква обективна информация. Трябва с него да има някой, който е стискал много маркучи и знае кой какъв е и колко трябва да е корав.

Бил съм на такива диагностики със стискане на маркучи и все ми е било смешно. И този на водата, и този на турбото могат да имат от нула до един бар отвътре при различни условия. Могат да са с различна дебелина и на различна възраст. Пичът го стисне с два пръста защото му пари, и вика: не става!
                Карай, не се сдържах.

Коментар

Не,че ми е работа да гадая и да го търся кое е ,ама ако е това бяло нов внос на 4100 в един супер сервиз то дори не е суперселект................

Коментар

Да същият бял джип в ТЕМПО сервиз. Не знам какво точно е суперселект скорости, но на снимки ми хареса и мисля че си заслужава да се види на място и ще ходя тези дни да гледам, ще огледам и по други авто къщи. ПАДЖЕРОВОД уважавам мнението ти и знам че не съм наясно с тези неща , с мен задължително ще има човек който разбира определено повече от мен.Все пак съм доволен от мненията ви, и запомних тези неща. ще се опитам да бъде последователен огледа, че не ми се правят ремонти още по пътя . РОНИН не знам точно къде се намира виско муфата и как се проверява с вестник. За скоростите ще се опитаме да прослушаме с тест драйв. Ще се налага да се търсят гуми ол терен 16-17 цола .

Коментар

Много лустросано бе ...

Салонът му изглежда доста запазен за годините.

Забележи точно над предната броня как си личат старата и новата боя ... Преден десен калобран е изпръскан с боя, ауспухът също. Значи че купето е пребоядисано ...
                      На снимката на предната гума се вижда ръждясал накрайник, а носача под него сякаш е боядисван. Огледайте шасито, ако е прясно боядисано, значи че било сериозно ръждиво. Рамката на интеркулера и глухата тръба пред него са окислени.

По снимки е трудно, но според мен тази кола е живяла на високо и влажно в Алпите (Германия, Швейцария, Австрия...), ръждива е и в сервиза са я стегнали предпродажбено.

Не бързай, прочети що е раздатка Super Select, повечко за гумите и размерите. Вземи някой който разбира от джипки с теб, че да не плачеш после.
                      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Общо взето тая е от тия дето ако поне малко си в час след като погледнеш хубаво снимките втори път няма да ги отвориш,камо ли да идеш да си губиш времето да я гледаш на живо!Това с намирането на ЗДРАВО паджеро е много трудно и трябва да се внимава много щото после така http://www.offroad-bulgaria.com/show...=72061&page=18 от пост 343

Коментар

Лично аз мисля че дори и да гният много ако се намери да не е гнил джипа тук в Бг няма как да изгние понеже пътищата ни не са толкова обработени с химия през зимата както в северните страни ...

Коментар

Пак ти е пълна пощата.........................

Коментар

Преди всичко трябва да си отговориш на въпроса, за какво ти е тази кола и какво очакваш от нея.
                              Мисля че на тази цена би могъл да намериш по-читави екземпляри с регистрация.
                              Аз бих загледал или по-големия дизелов мотор или бензиновите, които освен всичко предлагат възможност за алтернативни горива...
                              Супер селектът не е задължителен, но е една от силните страни на марката.
                              Демонстрираш познания, на които те съветвам да не се предоверяваш, когато си избираш автомобил. Добра идея е колата да бъде огледана от някой, който познава тези коли не от форума а от опит.
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X