Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Pajero 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за Pajero 2

Здравейте колеги,

Имам нужда от читав майстор в София, който да може да постави точна и ясна диагноза на количката както и след това да оправи проблема или проблемите. Питам тук за доверен човек, защото ми писна от майстори които хвърлят боб и гледат колата като голям камък.
    Симптомите са следните - изведнъж вдигна разхода двойно - от 18 софийско отидохме на 36 и мощността падна. Съмнява ме ламбда сонда или горивен датчик. Много рязко се случиха нещата за да си е заминал мотора. Колата е с газов инжекцион, но няма разлика на каквото и да се кара. Трябва ми някой, който да може да прочете грешки от компа, да даде диагноза и съответно да оправи проблема след като знае къде е. Много се напатих от набедени факири и се надявам да попадна на някои който разбира и работи съвестно.
    Колата е Pajero 2, ATM, 92, 3.0 V6 3000cc 150 коня и 1 магарундер зад волана.

Моля за координати на сигурен човек от София, които има време, желание, възможност и способност да се занимае с колата. Благодаря предварително!

От: Помощ за Pajero 2

Разчисти си пощата!Изтрий тия 2 съобщения,че ти е пълна пощата.........
    Последно редактирано от svjokera; 02-09-14, 12:00.
    Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
    Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
    Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
    Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Ми, той човека няма право на ЛС, си мисля аз. Та, затова няма как и какво да изчисти .
      Ще трябва по друг начин да му давате информацията, която иска. Да даде мейл, например...

Коментар

Свети ли чека? Играят ли оборотите на пр. ход? Също така, като палите сутрин мотора, на колко об./мин. ги държи и дали изобщо ги държи?както и на загрял мотор, на колко ги държи об. на пр. ход?Тази кола няма горивен датчик.........

Коментар

Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение
          Свети ли чека? Играят ли оборотите на пр. ход? Също така, като палите сутрин мотора, на колко об./мин. ги държи и дали изобщо ги държи?както и на загрял мотор, на колко ги държи об. на пр. ход?Тази кола няма горивен датчик.........

Пуснах ЛС, ако не е пристигнало моля пишете ми тук. Явно нещо не схващам от пощата във форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X