Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раздатка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Раздатка

Автомобила е Мицубиши Паджеро 1 2.5 дизел.Смених раздатъчната кутия с друга.Не е супер селект.При включени бавни скорости 1,2,3 и 5 се включват обаче при включване на четвърта или задна скоростния лост избутва лоста на раздатката в неотрално положение.Чух за синхронизиране на раздатката към скоростната кутия.Някой ще ми даде ли насоки къде,какво и как се регулира?

От: Раздатка

Подпира ти някои от щифтовете,отвори от към купето махни капака с лостовете и виж кой е .........
    Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
    Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
    Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
    Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Той ако беше си сменявал сам раздатката, щеше да се сети за това. Предполагам, че е друг и Марков се срамува да му направи рекламация

Коментар

Е незнам ,ама аз така направих като сменях на едното и първо леко се напрегнах,ама след малко умуване видях къде съм сбъркал и след 10 мин. бях готов

Коментар

Най накрая остана време да поработим по раздатката.Щифта беше набит повече и след като го върнахме с два,три милиметра проблема изчезна.Брагодаря колега.

Коментар

И аз не съм предполагал,че 2-3 мм могат да създават такива ядове.............

Коментар

Ако може и аз да се вмъкна в темата...Имам сходния проблем с едно Паджеро1 2,3 ТД 1986г.Преди време скъсах верига на раздатката и смених цялата кутия/от арабите на Симеон/ обаче като сложих новата раздатка започна да включва по трудно бавните,а като ги включа и тръгна с по висока скорост по равен път изключва сама и почва да хърка.При движение по баир нагоре няма проблем,надолу изключва.Може ли само с регулиране да се оправи или пак да я отварям....гледах фиксаторите са си там ама...

Коментар

И аз се извинявам за намесата по темата ,но ми излиза като най прясна та след заигравка със мигащите лампи на преден мост блокажа на централниа диф си прецаках единия датчик по точно тоя с кафевия кабел.Та ако някой има излишен ''датчик'' понеже търсих по морги ,но ми казаха ,че ги продават заедно с раздатките .ЩЕ черпя !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X