Автомобила е Мицубиши Паджеро 1 2.5 дизел.Смених раздатъчната кутия с друга.Не е супер селект.При включени бавни скорости 1,2,3 и 5 се включват обаче при включване на четвърта или задна скоростния лост избутва лоста на раздатката в неотрално положение.Чух за синхронизиране на раздатката към скоростната кутия.Някой ще ми даде ли насоки къде,какво и как се регулира?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Раздатка
Свий
X
-
От: Раздатка
Подпира ти някои от щифтовете,отвори от към купето махни капака с лостовете и виж кой е .........Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
-
Е незнам,ама аз така направих като сменях на едното и първо леко се напрегнах,ама след малко умуване видях къде съм сбъркал и след 10 мин. бях готов
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Ако може и аз да се вмъкна в темата...Имам сходния проблем с едно Паджеро1 2,3 ТД 1986г.Преди време скъсах верига на раздатката и смених цялата кутия/от арабите на Симеон/ обаче като сложих новата раздатка започна да включва по трудно бавните,а като ги включа и тръгна с по висока скорост по равен път изключва сама и почва да хърка.При движение по баир нагоре няма проблем,надолу изключва.Може ли само с регулиране да се оправи или пак да я отварям....гледах фиксаторите са си там ама...
Коментар
-
И аз се извинявам за намесата по темата ,но ми излиза като най прясната след заигравка със мигащите лампи на преден мост блокажа на централниа диф си прецаках единия датчик по точно тоя с кафевия кабел.Та ако някой има излишен ''датчик'' понеже търсих по морги ,но ми казаха ,че ги продават заедно с раздатките .ЩЕ черпя !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар