Проблемът е следния,когато постои джипът на едно място за дълго време нивото на маслото се покачва а масленият филтър се изпразва.Смених два три модела филтри и нямаше никакъв резултат.Въпросът ми е имали някаква клапа,освен тази на масления филтър,която евентуално да е заяла или проблемът е другаде.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Празен маслен филтър при pajero 2,5
Свий
X
-
От: Празен маслен филтър при pajero 2,5
Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнениеПроблемът е следния,когато постои джипът на едно място за дълго време нивото на маслото се покачва а масленият филтър се изпразва.Смених два три модела филтри и нямаше никакъв резултат.Въпросът ми е имали някаква клапа,освен тази на масления филтър,която евентуално да е заяла или проблемът е другаде.
Коментар
-
Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнениеТой е разположен хоризонтално над нивото на картера,пробвах с clean filter,bosch,mahle ще пробвам и с mann.
Коментар
-
Клапан има само на филтъра! Продължавай!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
На стойката на филтъра се оказа ,че има клапа,вид термостат ,който при повишаване на температурата на маслото се отваря и пуска маслото към масления радиатор.Тази клапа при мен беше блокирала.0878535960-Боби
YAMAHA WR 400
MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар