Обява

Свий
Няма добавени обяви.

рейка и серво помпа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• рейка и серво помпа

Здравейте, от скоро имам Мицубиши Делика и имам проблем със серво помпата-вие и с рейката тече. Някой може ли да ме каже къде може да се рециклират, от София съм. Благодаря!

От: рейка и серво помпа

.....рейки и помпи добре правят на Симеоновско шосе, може и при Жан да отидеш до Окръжна болница........

Коментар

Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение
      .....рейки и помпи добре правят на Симеоновско шосе, ........
      +1
      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение
        .....рейки и помпи добре правят на Симеоновско шосе, може и при Жан да отидеш до Окръжна болница........
        Жан...?Лично аз ( а и много други ) никога не биха стъпили повече при него!
        Най-добри са отзивите за Техн. университет (там са двама), преди месец си рециклирах рейката и засега е ок.
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

.......за Жан не знам, не съм ходил отодавна там, ходил съм при него в зората на демокрацията докато работеше още на ул. Куклуш в двора на завод Ворошилов и бях доволен, но това беше доста отодавна, определено......полсе съм правил рейки и серво помпи, както и други хидравлични детайли и цилиндрово-изпълнителни механизми при Стефан Стефанов, мой преподавател от МЕИ -то (сега Техническия университет ) обаче на теория е доста в час с нещата, но на практика го няма никакъв ,и то не защото не знае, а защото той не работи по вашите детайли , а ги дава на студентите( и аз съм минал от там ) ........това е и причината да не ходя там вече.....отодавна пак......а за хората от Симеоновско шосе лично ги познавам много добре, те са работили при Жан,и са му кадри стари,но всяко нещо с времето си.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X