Здравейте, от скоро имам Мицубиши Делика и имам проблем със серво помпата-вие и с рейката тече. Някой може ли да ме каже къде може да се рециклират, от София съм. Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
рейка и серво помпа
Свий
X
-
От: рейка и серво помпа
Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение.....рейки и помпи добре правят на Симеоновско шосе, ........MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение.....рейки и помпи добре правят на Симеоновско шосе, може и при Жан да отидеш до Окръжна болница........
Най-добри са отзивите за Техн. университет (там са двама), преди месец си рециклирах рейката и засега е ок.много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
.......за Жан не знам, не съм ходил отодавна там, ходил съм при него в зората на демокрациятадокато работеше още на ул. Куклуш в двора на завод Ворошилов и бях доволен, но това беше доста отодавна, определено......полсе съм правил рейки и серво помпи, както и други хидравлични детайли и цилиндрово-изпълнителни механизми при Стефан Стефанов, мой преподавател от МЕИ -то (сега Техническия университет ) обаче на теория е доста в час с нещата, но на практика го няма никакъв ,и то не защото не знае, а защото той не работи по вашите детайли , а ги дава на студентите( и аз съм минал от там )
........това е и причината да не ходя там вече.....отодавна пак......а за хората от Симеоновско шосе лично ги познавам много добре, те са работили при Жан,и са му кадри стари,но всяко нещо с времето си.......
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар