Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при покупка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет при покупка!

Здравейте, обхванала ме е манията да се сдобия с джипка с която да ходя по черноморието - къмпинги, пясъчни терени ще се кара и по черен път примено какъвто е към кара дере ... Та харесал съм една конкретна обява и изчетох всичко във форума относно модела... Може ли някой от вас да прегледа обявата (мод: Не се допускат линкове към обяви) и да даде насоки и как му се вижда на пръв поглед. Ще бъда много благодарен понеже не ми се иска още с първия порив към някакъв офроудър да се набутам в трета глуха !
    Благодаря предварително !
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-06-14, 10:18.

Ако някой желае да помогне ще пратя линка на обявата на лични ! Към модераторите ,моля да бъда извинен, нямах представа за линковете !

Става въпрос за Мицубиши Паджеро 98г 2,8тди
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-06-14, 11:55.

Коментар

От: Съвет при покупка!

Орентирай се към бензин,това показва моя опит.......
      Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
      Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
      Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
      Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Предполагам, това предлагате с оглед на разхода и евентуално газификация ?

Коментар

Първоначално публикуван от vladk0 Преглед на мнение
          ... Става въпрос за Мицубиши Паджеро 98г 2,8тди
          Паджерото от обявата беше с 2.5, а не с 2.8.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

В обявата пише 2,8 ... интересно ..

Коментар

Да,имах 2.8,дълга база автомат почти стоково разход горе долу добре ама като го почнах по големи гуми лебедки и други железа по него и разхода му стана невъзможен а алтернатива на дизела няма/имаше ама спрахя да ми зареждат/,но ако те устройва от всики дизели който имах остана на много добра цена едно П2 къса база перфектно пълен сток,ръчна кутия супер селект бл.на заден мост с клима която работи,и без точка ръжда наистина много здраво и заради това не съм го модифицирал,ако ли не си търси бензин има достатъчно избор,аз лично сега съм с П2 дълга база 3.5............................
              Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
              Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
              Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
              Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Първоначално публикуван от vladk0 Преглед на мнение
                В обявата пише 2,8 ... интересно ..
                В същност, възможно е и аз да не съм догледал добре снимката на мотора.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Търся пътят към машина която да ми върши работа по горе споменах точно за какво .. и за това се и колебая а нямам никакъв опит. Разхода да е разумен да не е някое 20 на 100 ... да мога по асфалт да си ходя от най на юг и до крапец на север и да не се страхувам много от пясъка че сега с моята шкодичка ... бягам надалеч. Тежък оффроуд мисля да не се впускам.. нещо средно

Коментар

Гледай само за ръжда друго всичко се прави 2.5 мотор дълга база разход средно 10-13 литра дизел 2.8 дълга база горе долу същия разход разликата е във вървенето и данъка на 2.5 максимална скорост 130\140км на 2.8 170\180км данъка на 2.5 40лв на 2.8 150лв
                    Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X