Възможно ли е да се направи чип тунинг на двигател 4D56, 115 hp и ако да , моля за мнения.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чип тунинг на 4D56
Свий
X
-
От: Чип тунинг на 4D56
Напълно е възможно. Зависи на какъв джип е поставен... Има разработка на RalliTronic, която е обаче само за Паджеро Спорт и Л200 (без Суперселект).
Повишава мощността до около 130 к.с., увеличава въртящия момент и намалява разхода с около литър...Поне така се твърди.Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI
-
От: Re: Чип тунинг на 4D56
Първоначално публикуван от gferen Преглед на мнениеда исползвам тази тема. и аз имам 4Д56 двигател само че е с 99 к.с. Паджеро Спорт 99 година. Възможно ли е да се направи чип тунинг?HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
-
Re: От: Re: Чип тунинг на 4D56
Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнениеПри теб не може, просто защото няма къде да се сложи този чип. Всичко е механично.o89 sedem sedem 33 986
Коментар
-
Re: От: Чип тунинг на 4D56
Първоначално публикуван от pioneer554 Преглед на мнениеЕдинствената разлика между 99 и 115кс в ГНП-то ли е?o89 sedem sedem 33 986
Коментар
-
От: Чип тунинг на 4D56
Начина да се повиши мощността (както бях направил аз) е да се увеличи налягането на турбото (моето го настоих на1,05 bar, а заводско по спомен е 0,8 bar) и съответно да се увеличи притока на гориво от помпата. А относно чипа, механично ще рече, че единствената електроника са датчиците. При тази модификация няма компютър, затова писах, че няма къде да се сложи този чип.HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Коментар
-
Re: От: Чип тунинг на 4D56
Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнениеНачина да се повиши мощността (както бях направил аз) е да се увеличи налягането на турбото (моето го настоих на1,05 bar, а заводско по спомен е 0,8 bar) и съответно да се увеличи притока на гориво от помпата. А относно чипа, механично ще рече, че единствената електроника са датчиците. При тази модификация няма компютър, затова писах, че няма къде да се сложи този чип.o89 sedem sedem 33 986
Коментар
-
От: Re: От: Чип тунинг на 4D56
Първоначално публикуван от gferen Преглед на мнениеАко см правилно разбрал може да овелицим мощноста с увеличаване на турбо и увеличаване на притока на гориво. А ти кога си увеличил тези нещта как е с разхода?. Иначе скорошни наблюдения нямам, тъй като преди година замина за Сибир.
HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар