Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero Pinin 1.8 въпрос за теглене на каравана ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero Pinin 1.8 въпрос за теглене на каравана ?

Здравейте, колеги. Имам Паджеро Пинин 1.8 GDI със супер селект (къса база). Искам да си купя каравана, но не съм запознат. Искам да попитам, ако някой е запознат каква е максимално допустимата маса за моя автомобил, която може да бъде теглена ? Освен това искам да знам кои части от джипа се амортизират по-бързо заради тегленето на каравана. ( Накладки , дискове и т.н.) Имам оригиналната книжка на Pajero-то, но е на немски и не се оправям особено добре с намирането на тези данни.

Благодаря предварително !

От: Pajero Pinin 1.8 въпрос за теглене на каравана ?

Ако тегличът е оригинален, би трябвало да има табелка с мах тегло на ремаркето... Под предния капак също би трябвало да има табела с масите - най-голямата цифра е джип плюс товар плюс мах тегло на ремарке със спирачки.

Ако е голяма караваната, няма да му е много добре на джипчето, но зависи и на какви разстояния и по какви пътища ще се тегли... Ако е 2-3 пъти годишно по хубав път, не очаквай никакви проблеми с джипа... Някъде по баир/лош път може да запалиш съединителя, спирачките не се товарят кой-знае колко, когато спираш с двигателя и сп. система на караваната работи...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако е автомат, не те съветвам да теглиш голяма каравана,разбирай ,повече от 4-5 м дължина( дори и с ръчна кутия също )......мотора е 120 коня, но купето е къса база и е по лекичко, така че може би ще имаш проблем с "лашкането" му,така че внимавай...един съвет от мен , когато теглиш караваната, включи на 4Н, така е по стабилна колата.......

Коментар

...един съвет от мен , когато теглиш караваната, включи на 4Н, така е по стабилна колата.......[/QUOTE]

+1
        Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
        Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
        Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
        Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Благодаря за отговорите Спрял съм се на размер до 3,5 метра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X