Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на двигател на Mitsubishi pajero sport 3.0,24v,2001g.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на двигател на Mitsubishi pajero sport 3.0,24v,2001g.

Здравейте колеги,реших да сменя двигателя на джипа защото издава странни шумове и гори масло.Моторът е 3.0 куб.,24клапана,177к.с.(2001г.)Ходих да купувам двигател,който е от паджеро(96г.,3.0,24кл.,181к.с.)и видях ,че има разлика във всмукателния колектор и този факт ме накара да се откажа.Въпросът е дали мога да ползвам такъв мотор ,като прехвърля колектора или трябва да търся ,като този на джипа.Моля за помощ.

От: Смяна на двигател на Mitsubishi pajero sport 3.0,24v,2001g.

То работата малко кат оня виц - Ово Йе стандарт.. ама не е ли по-добре да опишеш какви са тези странни шумове... та чак до хвърляне на двигател да се стигне ..

Коментар

Първоначално публикуван от gahaszzzr1400 Преглед на мнение
      Здравейте колеги,реших да сменя двигателя на джипа защото издава странни шумове и гори масло.Моторът е 3.0 куб.,24клапана,177к.с.(2001г.)Ходих да купувам двигател,който е от паджеро(96г.,3.0,24кл.,181к.с.)и видях ,че има разлика във всмукателния колектор и този факт ме накара да се откажа.Въпросът е дали мога да ползвам такъв мотор ,като прехвърля колектора или трябва да търся ,като този на джипа.Моля за помощ.
      .......има още много разлики м/у двата мотора освен колекторите.....препоръчвам ти да си оправиш( или поне да се опиташ) твоя мотор........

Коментар

[QUOTE=DJ Tymbi;2491480].......има още много разлики м/у двата мотора освен колекторите.....препоръчвам ти да си оправиш( или поне да се опиташ) твоя мотор........[/QUOT
        Какви са разликите между двата мотора?Ходих да гледам двигател ,като този на джипа и хората ме уверяваха,че дори да има проблем с този мотор ще го сменят с друг от Паджеро 96-97г.Аз ги попитах дали двигателите са същите,защото виждам разлика във всмукателния колектор,а те ми отвърнаха,че блока и главите са еднакви и мога да прехвърля останалите елементи от моя мотор без проблем.Господата любезно обясниха,че двигателите са няколко вида(3.0куб.12кл.,3.0куб.,24кл.и 3.5куб.24кл.)и да бъда абсолютно сигурен ,че са еднакви (3.0куб.,24кл.) в необорудван вид.

Коментар

Не е точно така,но щом господата те уверяват-действай.Аз те питах на лично нещо неми отговори явно си решил да ти е трудно.
          Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
          Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
          Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
          Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X