Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хебел за Л200 десен волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хебел за Л200 десен волан

Само флекс и при мен така отпусна за 60лв закупих нов хебел така,че не го мисли.
    Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Излезе момчета. Явно съм имал късмет. Рециклирах 2 шарнира и болта на хебела. Обща цена 100 лева. Много ли е малко ли е... минало. Смених тампони на амортисьорите и всичко стана супер. Не се продават кат отделна част ама сложих едни руски с малко препилване заспаха. Хебела не зацепих правилно, та го вадих пак ама сега всичко е точно.
      Обаче много ми се изпотяват стъклата и не знам имам ли филтър на купето или не. Знам, че не всички имат и ако моя 94 год. от тях, как да реша проблема. Четох, че изрязват някаква пластмаса под жабката.. ама... Споделете опит, ако имате с такъв проблем

Коментар

Някой модели имат други нямат моя е 98г.и няма филтър купе трябва да провериш.Успех.
        Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Сложих филтер на климатика както го описват по руските саитове. Доволен съм. Нямам запотяване на прозорците и не мога да дам съвет.

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
            Сложих филтер на климатика както го описват по руските саитове. Доволен съм. Нямам запотяване на прозорците и не мога да дам съвет.
            При мен няма климатик. Мислех да сложа един филтър във въздуховода между турбината и таблото, ама какво от това. да не би да спира влагата...
            Какво описват руснаците по въпроса..

Коментар

Заповядай колега:

http://www.pajero4x4.ru/bbs/phpBB2/v...e4879e621b6449

Дали спира влагата, много се съмнявам по-скоро като се замърси, да има обратния ефект.
              Последно редактирано от valyon; 30-11-15, 21:49. Причина: допълнение

Коментар

и аз така мисля, за това и не го слагам Ще търся други начини за ликвидиране запотяването.
                Гледах клип с котешки пясък и е логично да има ефекта който се преследва

Коментар

Първоначално публикуван от Бончев Преглед на мнение
                  и аз така мисля, за това и не го слагам Ще търся други начини за ликвидиране запотяването.
                  Гледах клип с котешки пясък и е логично да има ефекта който се преследва
                  Няма кой-знае каква разлика. изпробвано. прозорците продължават да се изпотяват

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X