Здравейте колеги, имам следния проблем – става въпрос за Паджеро 3.2 дид 2001 год. стрелката за температурата на двигателя играе постоянно, отива до червената граница и се връща обратно в нормално положение малко под средата. Смених датчика на мотора положението е същото. Предварително благодаря за всякакви съвети
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за температурата на антифриза - Паджеро 3.2 дид
Свий
X
-
От: Помощ за температурата на антифриза - Паджеро 3.2 дид
Проблема е хроничен за този модел. При мен когато двигателя е студен стрелката се движи нормално при загряването му. И си стои нормално. Когато обаче го угасиш и запалиш отново ( вече загрял) стрелката скача до максимума и после бавно бавно се връща на нормалното си положение. Вече му свикнах, но отначало се шашках...
Проблема се отстранява със смяна на чипа на таблото, при което се загубва всичката запаметена информация там - изминати километри и т.н.
Аз за мен си реших да не го пипам.Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI
Коментар
-
От: Помощ за температурата на антифриза - Паджеро 3.2 дид
Колега и аз потвърждавам на 100 процента проблема е в самото табло имал съм нqколко такива случаq и хората си карат така.Другото което също може да се получи е и стрелката на нафтата да почне да играе и такъв случаи съм имал.0878424143
0887424150
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар