Времето се постопли, и вчера реших да отворя люка на Паджерото.
Забелязах, че люка не се движи със същата лекота, както преди.
От скромния ми опит с подобни капаци, дето късат много нерви, ми е ясно, че трябва да се попочисти и посмаже, обаче на пръв поглед нещо не можах да видя къде.
Дали някой може да помогне с практически съвет, или просто да си го оставя затворен, и да не пипам никога там?
Забелязах, че люка не се движи със същата лекота, както преди.
От скромния ми опит с подобни капаци, дето късат много нерви, ми е ясно, че трябва да се попочисти и посмаже, обаче на пръв поглед нещо не можах да видя къде.
Дали някой може да помогне с практически съвет, или просто да си го оставя затворен, и да не пипам никога там?
Коментар