Здравейте нов съм в форума и се извинявам ако има подобна тема. Имам един проблем с митсубиши паджеро смених му маслото на скоростите на раздатката на деферинциала и ми свети температурата на маслото А/Т на скоростите. Като позагрее и мига постоянно
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за температурата на маслото А/Т
Свий
X
-
От: Помощ за температурата на маслото А/Т
Айде сега да фърлим боб:
Мицубиши паджеро кой двигател, от коя година, с каква скоростна кутия, с коя раздатъчна кутия и какво точно масло сипа на всеки от тези три агрегата?
-
Първоначално публикуван от Galin Belchov Преглед на мнениесвети температурата на маслото А/Т на скоростите. Като позагрее и мига постоянно
Мигането означава повреда в автомата.
Коментар
-
Ако проблема се е появил внезапно след смяната, вероятно маслото не е вярното. Не съм сигурен дали на всички модели е така, но моето при смяна (отвиване на пробката )излиза само половината масло и се долива новото. Демек сменя се половината - около 4 литра. Препоръчва се през смяна на маслото да се направи промиване и пълна замяна на маслото.
Към горното - виж дали не може да си намериш/поръчаш и те това - (или само като добавка - към 0.5 л + масло или цялостна замяна на маслото с това) намери кой от видовете е за твоята кутия че са няколко.
Коментар
-
Или маслото ти е гъсто или имаш лоша връзка на контактите на датчика за нивото на маслото в картера. А/Т - за лампата на таблото ли иде реч защото ако е тя вече е друга бирата? Също така не виждам и смяна на филтър в картера ... та причини колкото щеш>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
-
Спокойно, нека човекът да каже първо каква е колата, па тогаз му предлагайте добавки и залъгалки.
Звучи ми като да са сипали EP масло в скоростите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеСпокойно, нека човекът да каже първо каква е колата, па тогаз му предлагайте добавки и залъгалки.
Звучи ми като да са сипали EP масло в скоростите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sasho5704 Преглед на мнениеЗдравейте.Да споделя един проблем по повод АСК- ПАДЖЕРО 98г.2.8 дизел. Маслото и филтъра ги смених преди 30 000км. с ДЕКСТРОН 2, при студено време паля, работи известно време и тръгвам,но при първото спиране било то на сфетофар или други обстоятелства автомата изключва,слагам на N ,форсирам 2,3-пъти до 2000 об. след което включвам на D и тръгва вече без проблеми.Каква може да е причината......... Благодаря. П.П.И какво масло да ползвам.Последно редактирано от killyou; 02-03-14, 12:52.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение... Също така не виждам и смяна на филтър в картера ... та причини колкото щеш
Филтъра е несменяем - метална мрежа, която се промива при смяна - със същата течност, с която се мият и другите части от АСК..
Коментар
-
Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнениеНе би трябвало да прави така с това масло,явно е некъв ташак чорба. Смени маслото със SP2 или SP3 спецификация и виж дали прави мизерии. Аз съм налял на Valvoline MaxLife ATF, покрива доста стандарти, но е малко скъпичко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sasho5704 Преглед на мнениеПонеже при смяната не може да се смени цялото масло,има ли проблем при доливането с ВАЛВУЛИНА,и ако продължава да го прави може ли да има някаква друга причина.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеМаслото се сменя почти цялото, как така ще смените половината. Сменяйте си и половината на двигателя - първоначално излиза по-евтино.
[ATTACH=CONFIG]688318[/ATTACH]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар