Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да купя Mitsubishi Pajero бензин 3000 или 3500м3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам да купя Mitsubishi Pajero бензин 3000 или 3500м3

Спрял съм се на Mitsubishi Pajero 3500 или 3000 бензин, дълга база 7 местен. Занимавам се геодезия. Трябва ми за работа. До сега имах land rover discovery 2.5 TDI. Не съм доволен от него.искам да го сменя. Моля дайте мнение за Паджерото. Предварително благодаря.

От: Искам да купя Mitsubishi Pajero бензин 3000 или 3500м3

Търсачка!!
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от pencho_nikoevski Преглед на мнение
      Спрял съм се на Mitsubishi Pajero 3500 или 3000 бензин, дълга база 7 местен. Занимавам се геодезия. Трябва ми за работа. До сега имах land rover discovery 2.5 TDI. Не съм доволен от него.искам да го сменя. Моля дайте мнение за Паджерото. Предварително благодаря.
      Какво точно не си доволен от Диско-то. Ако ти трябва нещо по-проходимо мини на Дифендър.
      От Паджеро 3000 и 3500 второто е за предпочитане, много за предпочитане, обаче разходът няма да ти хареса. А и не виждам бегачка как ще ти е полезна на геодезията, освен ако не става дума за някоя рали-геодезия.
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Чичо Христо недей така,много добре даже се е насочил колегата.Много добро си е Паджерото само да е 3,5 и разхода няма да ти е толкова голям, една газчица си слагаш,имаш си супер селект и блокажче ако е дълго 7 места,много добра возия и както каза чичо Христо става и за рали-геодезия!
        LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
        Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X