Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избор на Паджеро 4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за избор на Паджеро 4

Спрял съм се на Паджеро 4 къса база. Лошото е, че тези дето се продават се броят на пръсти.
    Другото което ме притеснява е цената в България - ето пример - Mitsubishi Pajero 3.2D Цена 19 999 лв.
    За Паджеро 4 2007-2008 г. на около 200000 км в Италия или Германия цената е около 15000 евро а тук 10000 евро при 100000 км.

Моля ако някой запознат с пазара да сподели впечатления.

Весели празници.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-12-13, 17:32. Причина: Непозволен линк

От: Помощ за избор на Паджеро 4

Защо гледате най ниските оферти у нас? Има и равняващи се с пазара в ЗЕ. А там няма ниски оферти, защото веднага се купуват и заминават за ИЕ. По правило са или ударени, или дефектирали. И понеже пазара на работна ръка в ИЕ е ефтин и колите рмонтирани на този пазар са ефтини.

Коментар

Първоначално публикуван от nnikbg Преглед на мнение
      За Паджеро 4 2007-2008 г. на около 200000 км в Италия или Германия цената е около 15000 евро а тук 10000 евро при 100000 км.
      Ама ти още ли вярваш в Дядо Коледа ? - т.е. че километрите им отговарят на истината ?

Коментар

Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
        Ама ти още ли вярваш в Дядо Коледа ? - т.е. че километрите им отговарят на истината ?
        Що да не вярвам бе Пироне, кой мислиш остави снощи подаръците под елхата ?!

Весела коледа на всички.

Коментар

Аааа отговарят си километрите! То и аз си търся Голф 3-ка за щерката, ама са на около 120 000 до около 150 000км. Видат ми се множко!
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
            Аааа отговарят си километрите! То и аз си търся Голф 3-ка за щерката, ама са на около 120 000 до около 150 000км. Видат ми се множко!
            Голфче 3 на 120000-150000 даже е подозрително малко все пак сме 2014,има още 3 генерации след номер 3,аз имам голф 3 и той е на около 210-215000 но са истински,и един пасат имам 2009 тои пак е на 170000 пак истински,това с километрите е малко как да кажа-шано работа,ти каква 3-ка търсиш?
            Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
            Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
            Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
            Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Колеги за много години и безаварийно шофиране по път и Off-road

Моля за съдействие при оглед на този ... автомобил. Колата е в София а аз съм от Варна. Разбирате по телефона и по снимки тази работа не става. Моля ако някой е в района и не представлява трудност да я погледне. Хиляди благодарности предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от nnikbg Преглед на мнение
                Колеги за много години и безаварийно шофиране по път и Off-road

Моля за съдействие при оглед на този ... автомобил. Колата е в София а аз съм от Варна. Разбирате по телефона и по снимки тази работа не става. Моля ако някой е в района и не представлява трудност да я погледне. Хиляди благодарности предварително.
                .....ми няма нито снимки, нито телефон, нито поне линк към обявата......

Коментар

Странно, вместо линка сега има точки
                  Точки Сори, правила
                  Последно редактирано от Паджеровод; 09-01-14, 21:40.

Коментар

Защото линковете към търговски сайтове са забранени.
                    Много скоро и този ще се превърне в точки.
                    Просто, ако някой колега от София откликне, ще му изпратиш линка на ЛС.

Коментар

Извинявам се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X