Привет ,колеги имам нужда от помощ и решение /различно от сваляне на глава/на неотвиваща се свещ на 6 -ти цилиндър,демек превъртяла..........благодаря за помоща предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
паджеро 2 -3.5 ПОМОЩ
Свий
X
-
От: паджеро 2 -3.5 ПОМОЩ
Дълбок камък по размер, 6 капки с ЦО2 на ръба от вътрешната страна. С тънък диск с флекса цепиш камъка надлъжно на 4. Вкарваш го с удар, после освен че развиваш, можеш и да дърпаш. Успех.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
-
Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнениеПривет ,колеги имам нужда от помощ и решение /различно от сваляне на глава/на неотвиваща се свещ на 6 -ти цилиндър,демек превъртяла..........благодаря за помоща предварително0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеКое е "превъртяла"?Резбата или външния шестостен на свеща?Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Да бе, и задния мост. 2 пъти съм вадил свещи така.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Благодаря на всички които се отзоваха на проблемът.Колата е готова.targa, метода ти е много хитър и най-важното работи,дължа ти няколко напитки минимум,но мисля да е лятото като идвам към Варна.И въпреки,че се отви свеща се наложи сваляне на главата и смяната и с друга.Тайно се надявам скоро да не участвам с нови проблеми по машината тук!Весели празници,много здраве и късмет!
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Коментар
-
По ред причини,защото като извадих свеща по твоя метод се оказа,че резба почти няма да не кажа няма.После намирането на такава платинена свещ /PFR6J-11 NGK/ каквато е за модела с по-голяма резба не успях да намеря,като си мислех да се направи по голяма резба на място.След това дойде момента с фтулката,но заради неудобното място на което трябваше да се направи и самата идея ,че фтулката трябва да се навие от страната на цилиндъра за да стане по истинско все пак не се прави за продаване а да си я карам взех решение да се свали главата и да се смени с друга.Реших да стане както трябва въпреки времето и средствата който се увеличиха.Смисъл не ми се правеха цигании надявам се да ме разбираш.
Но в никакъв случай не казвам,че нямаше да стане и без да се свали главата,предпочетох по сигурното,макар и по скъпо.Последно редактирано от CarTest™; 26-12-13, 12:15.Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар