Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за мнение за Паджеро2 двоумя се между 3.0v6 177 к.с. и 3.5 208к.с.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за мнение за Паджеро2 двоумя се между 3.0v6 177 к.с. и 3.5 208к.с.

Здравейте колеги ако мога така да се обърна към вас,защото съм новобранец и не разбирам почти нищо от джипове.Решил съм да си купувам mitsubishi pajero бензин,но не мога да реша на кои модел двигател да заложа.Двоумя се между 3.0v6 177 к.с. и 3.5 208к.с. Джипа ми трябва да го карам като всекидневна кола градско и извън градско и да ходя с него на лов като казвам лов имам в предвид нормален горски път разбит на места в следствие на преминаването на камиони с трупи и друга горска тежка техника.Моля някой от собствениците на такива джипове, да каже кякакъв реален разход на газ и ако е възможно да оставят някакъв телефон за връзка,защото изчетох страшно много информация,но все пак искам да попитам няколко дребни подробности.Варти ми се по акъла и ФОРД МАВЕРИК И НИСАН ТЕРАНО СЪЩО И ФРОНТЕРА.

От: Моля за мнение за Паджеро2 двоумя се между 3.0v6 177 к.с. и 3.5 208к.с.

Ако парите позволяват вземай 3,5,повече мощ не е излишна,макар че 3,0 177кс също не е зле.Моето е такова и никак не е слабо. А относно Фронтера, едва ли някой от този под форум ще каже "за".

Коментар

Смятам, че 177к.с са напълно достатъчно. Да не ходим на рали! И аз съм за Pajero. 2,3 пъти съм се возил в Фронтера. Но трябваше да слагам каска. То не бе подскачане, не бе чудо. Аз и висок та бая пъти си удря главата.

Коментар

Колега, аз от скоро имам паджеро 2 и мога да ти кажа, че в сравнение с другите марки които си изброил, паджерото е по-красиво, повече екстри, по-здраво и т.н. Но разбира се това е лично мое мнение, но фронтера със сигурност НЕ

Коментар

Уважаеми колеги, нека бъдем безпристрастни що се касае дадена марка мпс, колегата пита тук кой от двата двигателя е по-добър, относно Фронтерата, има фронтера и фронтера, като се почне къса база, дълга база, пружини или ресьори, да не говорим за подменени с неправилни листове на ресьорите то тогава може и да се разбиеш главата и т.н., уважаеми колеги, нека бъдем безпристрастни и запазим все така уважителния колегиален тон на прекрасния ни форум и да не си хвалим само своята марка мпс и да показваме безпричинно негативи към други марки

п.с. Колегата, пуснал темата, ако има интерес да научи нещо и за фронтерата, има изписано много, иска се само четене.

Коментар

3.5
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Ние които караме Фронтери......какво? Не така. По въпроса, имам приятел с 3.5 много е доволен, но му гори 25-30 газ при офроуд!

Коментар

Е, то офроуда ще е по малко. Иначе съм за 3.5. Почти винаги след 6-тия месец конете вече ще ти се виждат малко.
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Здравей колега! Както вече говорихме повтарям мнението си за Паджеро2 ,Super select, късо,ръчни скорости,3л.мотор.Фронтерата не , че не върши работа , но там е друга бира , a ти , като те знам мерака ти е към Паджерото.Поздрави , наслука и да падат прасета!
                  Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Дъвкали сме го това. 3,5 по възможност SuperSelect.
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Погледни и на Нисаните с едно око ще останеш доволен.

Коментар

Здравейте колеги благодаря за мненията и отделеното време по моя въпрос.Някои може ли да каже какъв разход дават двата модела мицубиши имали значителна разлика в горенето когато включиш и предния мост и когато миниш и на бавни абе като цяло искам да си напрявя извод дали ще мога да му смогвам на разхода или ще го гледам само през прозареца защото на месец минавам около 1000 км .Към колегата които каза че има приятел с Мицубиши 3.5 може ли да дадеш някакъв телефон за връска с собственика да поговорим.

Коментар

Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнение
                          Ние които караме Фронтери......какво? Не така. По въпроса, имам приятел с 3.5 много е доволен, но му гори 25-30 газ при офроуд!
                          Това са нормални цифри за оффроуд Аз имах и 3,5,с което от Пловдив до Трявна и обратно изгорих пълен резервоар ! -само по асфалт,без ръчкане.Сега с 3,0 177 к.с разликата е осезаема.Мисля ,че сваля до 15/100 черно + асфалт.Това са ми впечатленията от последната разходка на Пловдивската група.

Коментар

Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнение
                            .. По въпроса, имам приятел с 3.5 много е доволен, но му гори 25-30 газ при офроуд!
                            Колко гори "при офроуд" е божа работа. Без значение дали става въпрос за Паджеро или за друга марка и модел. Има офроуд и офроуд ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Така де. При offroad разхода е по-скоро "на час".
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X