Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СМЯНА НА ДИНАМО С ....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СМЯНА НА ДИНАМО С ....?

Здравейте, някой знае ли дали динамо от друга марка автомобил(и кой) става без особени затруднения за П2 V6 3000 177 к.с? Моето може би е само за четки,но все пак може да се наложи и смяна.

От: СМЯНА НА ДИНАМО С ....?

Евентуално от Хюндай Галопер? Но трябва да се засече, аз само предполагам.

Коментар

Или от друго Паджеро

Коментар

А пък може да излезе по-евтин ремонта от друго с неизвестно състояние. Демонтирай , отваряй , мери и успех!
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Захватите на всички алтернатори са 4-5 вида. Това важи за 90% от съществуващите алтернатори. Мериш твоя и търсиш същия захват. Ако имаш място, и по голям можеш да сложиш. По лодките ни съветват не повече от 120 ампера на единичен В 3/8 инч ремък.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Захватите на всички алтернатори са 4-5 вида. Това важи за 90% от съществуващите алтернатори. .....
            Ми ..не е баш така. Захватите при колите са 2-300 вида. Мястото не винаги е еднакво.
            Дори да намериш подходящ захват, няма да е подходящ блок-регулатора.
            Има алтернативни китайци от които ника'Ф ... не става.
            Най-достъпно е ремонт на старото. Ако е здрав колектора обикновенно уживява.
            Познавам подходящи хора.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Питам,не защото няма да го сваля и погледна какво му е(в момента не зарежда) точно,а и защото е хубаво да има алтернатива.Познавам човек,който е сложил на П2 3,5 от Ауди(не се знае какво) с леки доработки по захващането.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X