Привет,колеги не съм сигурен за тук ли е темата или не,но ми е важно да разбера истината,ако не е за тук моля да бъде праместене където трябва.Интересуваме в кой сервиз или при кой маистор последно е правено паджерото от снимката,колата има достатъчно отличителни белези,че да не може да се "забравиа"лесно от човека или хората ремонтирали го не отдавна,благодаря на всички отзовали се на молбата ми. 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търси се майстора на това pajero!
Свий
X
-
От: Търси се майстора на това pajero!
Нещо не схванах идеята. Взел си наскоро машината и търсиш майстора който е работил по нея. Ами попитай човека от който си я взел.
Не съм чувал някой да си купи кола и да търси майстора и при предишния собственик за да го черпи, респективно да му изкаже благодарност. Много интересно. По скоро би могло да е обратното, майстора да си е оставил ръцете и да искаш да му "благодариш" подобаващо. Но и това не би било правилно, тъй като майстора няма вина за придобивката на купувача
Коментар
-
Може би иска да провери какво му е правено /на автомобила/.
Аз съм го ползвал този способ /не чрез нета/, естествено не за да се разправям с продавача, никой не ми е завирал насила колата в ръцете, а за да видя какво е било преди и да знам за напред.
Всичко което е правено "преди" ако е направено както трябва е добре. Нали никой не мисли, че за няколко хиляди лева ще вземе "нова" кола. Виж ако е правено само "за продажба", то това е друга бира.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеЧе то се вижда какво е направено - прилича на стрелбищеИначе това е единственият смислен двигател на тази модификация.
или в качеството си на капацитет с дългогодишен опит с тези модели?Не се заяждам ,само питам!
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Бе тия всичките железа трЕбе да са слагани в Германия. И моето е същото "стрелбище", ама по-очукано. Поне някой да рече в кой град е въпросният майстор.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеБе тия всичките железа трЕбе да са слагани в Германия. И моето е същото "стрелбище", ама по-очукано. Поне някой да рече в кой град е въпросният майстор.
,и да ти кажа никак не е лошо,шнорхел,гуми джанти,номер барнал си го и има същите железа като мойте ,които аз махам и продавам преди да са се махнали сами в гората,предишното ми беше като твоето 2.8 тд,ама много ми доде разхода и го махнах.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеБе тия всичките железа трЕбе да са слагани в Германия. И моето е същото "стрелбище", ама по-очукано. Поне някой да рече в кой град е въпросният майстор.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар