Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тресене на място

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тресене на място

Здравейте, бихте ли могли да ми кажете на какво се дължи тресене на място на автоматична скоростна кутия, когато е на D и съм на спирачка? Като дам на неутрална и тресенето спира?! става въпрос за паджеро 2.8 къса база, суперселект, англичанка

От: Тресене на място

Първоначално публикуван от go6o_lud Преглед на мнение
    Здравейте, бихте ли могли да ми кажете на какво се дължи тресене на място на автоматична скоростна кутия, когато е на D и съм на спирачка? Като дам на неутрална и тресенето спира?! става въпрос за паджеро 2.8 къса база, суперселект, англичанка
    Не е зле да погледнеш планката (защитата) под раздатката. Може да е подбита. Сваляш, поизправяш и е възможно да изчезне. При мен беше така.
    Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
    0878226696; 0876927507

Коментар

Значи няма възможност да е повреда в скоростната кутия, че това ме притеснява?

Коментар

Има и един тампон на раздатката, който обикновено е заминал.

Коментар

Мерси, какво ще рече това като работа и пари, имате ли представа?

Коментар

Мерси, какво ще рече това като работа и пари, имате ли представа?

Ако е ламарината (защитата)- 4 болта и 5 удара с чука а тампона аз скоро го смених- 20 мин. работа...като цена не помня, взех го от Milner off road, мисля че излезе около 40 лв, но беше в комплект с други неща.
            Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
            0878226696; 0876927507

Коментар

Мерси, тези дни ще видя кое по точно е и ще напиша

Коментар

Оригиналният тампон на раздатката е пълен т..к. Обаче в Пловдив един младеж прави такива,но мега здрави.

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                  Оригиналният тампон на раздатката е пълен т..к. Обаче в Пловдив един младеж прави такива,но мега здрави.
                  Да не са момчетата от урбан дрифт тийм, те предлагат усилен тампон за 60 кинта? Предполагам е здрав, защото са направили едно паджеро 3литрово с две духалки.

Коментар

Момчета, оказа се че всички тампони са здрави и на двигателя и на раздатката и предпазителя на раздатката. Може ли да е от нещо друго?

Коментар

Колко са оборотите на празен ход? Като дадеш газ на D плавно ли набира и как превключва после?

Коментар

Ами нисички са май, към 750-800 като е студен, към 1000 като загрее, плавно си тръгва от D,но като че ли малко бави смяната на скоростите или по точно 3та и 4та най вече. Но въпроса е там, че само на Директна и на спирачка така тресе, на паркинг и на неутрална утихва..

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
                          Да не са момчетата от урбан дрифт тийм, те предлагат усилен тампон за 60 кинта? Предполагам е здрав, защото са направили едно паджеро 3литрово с две духалки.
                          Не, не са те. За да не правя реклама мога на личен да напиша, ако искаш. Цялото ми П2 е направено с тяхни тампони и съм много доволен.

Коментар

Ами нисички са май, към 750-800 като е студен, към 1000 като загрее, плавно си тръгва от D,но като че ли малко бави смяната на скоростите или по точно 3та и 4та най вече. Но въпроса е там, че само на Директна и на спирачка така тресе, на паркинг и на неутрална утихва..
                            Дали трябва смяна на маслона скорости?

Коментар

Според мен е обратно, високи са ти оборотите като загрее и затова увлича на Д + спирачка.
                              Но нека колегите с автомати кажат как е при тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X