Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при оглед на Паджеро в района на Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при оглед на Паджеро в района на Бургас

Моля, ако има някой колега от Бургас и има възможност да пише.Естествено и да разбира.Става въпрос за Паджеро 2 3500 бензин.Хвърлил съм му око, но ми трябва някой сериозен да го огледа.Благодаря предварително.
    Паджеро 2.8Д ,Ауди а3 1,9 куатро

От: Помощ при оглед на Паджеро в района на Бургас

,,Района на Бургас,,относително понятие , щото аз например съм от този район/Варвара/ , но на цели 80км. от града???Иначе можем дълго да говорим за Паджеро2.
    Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Става въпрос за Несебър

Коментар

140 прегледа и нито един желаещ да помогне.Ще добавя едни 50лв. еи така за стимул.

Коментар

Явно няма разбиратели на паджеро , моя съвет към теб е да гледаш най вече за ръжда по шясито защото там имат слабо място , другото което да прегледаш е да ли всичко по кутията работи , имам предвид двойното , бавните , блокажа на раздатката , ако има и блокаш на задния деферинциал и него да ли работи . Препоръчвам ти когато се качиш да го пробваш каретата да ли са здрави , друго важно нещо е да погледнеш маслото на кутията и на мотора , хубаво е и да погледнеш и маслото на хидравликата . Ако кутията е автомат като превключва скоростите да ли има блъскане . ослушваш се за шумове , чукания в кутията и мотора то друго няма . Успех с покупката , а като го купиш се обиди да покараме аз съм от Каблешково

Коментар

Лошото е че аз съм в чужбина,а пращах един познат да го погледне,но той маи повече е гледал продавачката от колкото джипката.Иначе аз знам какво да гледам.Затова ми се искаше и някои друг да го види и да каже мнение,ако става на там е лесно.И за това съм съгласен и да платя поне за малка почерпка.

Коментар

Ludnicataa

остави скайп да се чуем ако може.

Коментар

За съжаление колега нямам много свободно време иначе можеше и да отида да го видя и да си дам мнението до колкото рабирам защото аз имам паджеро от близо 2 години и нищо не съм пипал по него само каране смятана на масла и така . Паджерото дизел или бензин е ? Кутията ръчка или автомат е ?

Коментар

3500 бензин автомат

Коментар

Добър избор браво дано излезе читава джипката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X