Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори амортисьор на Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Втори амортисьор на Паджеро 2

Здравейте, искам да сложа втори амортисьор отпред на Паджерото обаче се чудя как да го направя, тук някъде съм виждал бегло на някоя джипка ама не виждам тема или снимки поне, как се прави ми е въпросчето?аз сега имам оригиналните амортисьори със степените и едни нови каяба
    Дидо
    Без Паджеро 2

От: Втори амортисьор на Паджеро 2

Помоли Неразбралчо от Варна да ти качи снимки. Неговото е така.
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Мерси, ей сега почвам да го търся
      Дидо
      Без Паджеро 2

Коментар

По добре един хубав, отколкото два скапани. След това може и втори хубав.

Коментар

Ами то се оказа, че и двата чифта са хубави,едните бяха с разбита втулка и затова купих другите, обаче новите каяба маслени ми се виждат меки и много подскачам с тях и сега искам да пробвам и с двата чифта
          Дидо
          Без Паджеро 2

Коментар

Примерно..
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00734.jpg
Прегледи:1
Размер:84.2 КБ
ID:5535294

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00814.jpg
Прегледи:1
Размер:66.9 КБ
ID:5535295

Коментар

Аз мисля на моето да сложа камионски,имам 4 броя от Скания скоро ги сменях та да видим

Коментар

Първоначално публикуван от dido6i Преглед на мнение
                Ами то се оказа, че и двата чифта са хубави,едните бяха с разбита втулка и затова купих другите, обаче новите каяба маслени ми се виждат меки и много подскачам с тях и сега искам да пробвам и с двата чифта
                Маслените KYB са отвратителни супер бюджетни амортисьори, които на тежкото Паджеро отпред за никъав х.й не стават. А оригиналните амортисьори вероятно са били читави преди около 20 години.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                  Маслените KYB са отвратителни супер бюджетни амортисьори, които на тежкото Паджеро отпред за никъав х.й не стават. А оригиналните амортисьори вероятно са били читави преди около 20 години.
                  по принцип си прав, ама се надявам едните да помогнат на другите и да почуствам повече стабилност
                  Дидо
                  Без Паджеро 2

Коментар

Първоначално публикуван от dido6i Преглед на мнение
                    обаче новите каяба маслени ми се виждат меки и много подскачам с тях и сега искам да пробвам и с двата чифта
                    Трябва да си сигурен за подскачане ли става дума или за странично клатене, защото ако е второто, едни по-твърди тампони на стабилизиращите щанги могат да подобрят нещата

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Трябва да си сигурен за подскачане ли става дума или за странично клатене, защото ако е второто, едни по-твърди тампони на стабилизиращите щанги могат да подобрят нещата
                      Тук ме замисли, предимно говоря за подскачане обаче по завоите определено си има странично клатене.Значи следващото нещо, което ще купя са тампони ама как да съм сигурен че ще купя по твърди(различават ли се по нещо)???
                      Дидо
                      Без Паджеро 2

Коментар

Оригиналните са гумени и уморени, омекнали. Нови полиуретанови например, но нека колегите с опит се изкажат, аз не съм слагал такива.

Коментар

Доколкото прочетох в темите с полиуретанови тампони - разбрах че всичко останало си отива без полиуретана.т.е е по добре да сложа нови гумени тампони
                          Дидо
                          Без Паджеро 2

Коментар

Lacho Botev

Lacho Botev е офлайн Утвърден участник
                            Изпрати съобщение чрез ICQ до Lacho Botev

Регистрацияec 2004Място:SofiaПубликации:171Точки (при гласуване):9

По подразбиране От: Втори амортисьор на Паджеро 2

Примерно..
                            Име: DSC00734.jpg Прегледи: 196 Размер: 84.2 Кб

Име: DSC00814.jpg Прегледи: 183 Размер: 66.9 Кб

Бърз отговор на тази публикация Отговор Отговори с цитат Отговори с цитат Цитирай многократно това съобщение Публикувай в Блог Това не е схема защото няма да завива но мога да кажа че с по 2 Kayaba карахме на баха Саксония и разликата е от земята до небето.Ако те интересува прати на личния и ще ти кажа схема.Ще останеш по доволен отколкото си мислиш повярвай ми.
                            ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Нещо не се справих с снимките за което съжалявам.
                              ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X