Здравейте, искам да сложа втори амортисьор отпред на Паджерото обаче се чудя как да го направя, тук някъде съм виждал бегло на някоя джипка ама не виждам тема или снимки поне, как се прави ми е въпросчето?аз сега имам оригиналните амортисьори със степените и едни нови каяба
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Втори амортисьор на Паджеро 2
Свий
X
-
От: Втори амортисьор на Паджеро 2
Ами то се оказа, че и двата чифта са хубави,едните бяха с разбита втулка и затова купих другите, обаче новите каяба маслени ми се виждат меки и много подскачам с тях и сега искам да пробвам и с двата чифтаДидо
Без Паджеро 2
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido6i Преглед на мнениеАми то се оказа, че и двата чифта са хубави,едните бяха с разбита втулка и затова купих другите, обаче новите каяба маслени ми се виждат меки и много подскачам с тях и сега искам да пробвам и с двата чифта
Коментар
-
Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеМаслените KYB са отвратителни супер бюджетни амортисьори, които на тежкото Паджеро отпред за никъав х.й не стават. А оригиналните амортисьори вероятно са били читави преди около 20 години.Дидо
Без Паджеро 2
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido6i Преглед на мнениеобаче новите каяба маслени ми се виждат меки и много подскачам с тях и сега искам да пробвам и с двата чифта
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеТрябва да си сигурен за подскачане ли става дума или за странично клатене, защото ако е второто, едни по-твърди тампони на стабилизиращите щанги могат да подобрят нещатаДидо
Без Паджеро 2
Коментар
-
Lacho Botev
Lacho Botev е офлайн Утвърден участник
Изпрати съобщение чрез ICQ до Lacho Botev
Регистрацияec 2004Място:SofiaПубликации:171Точки (при гласуване):9
По подразбиране От: Втори амортисьор на Паджеро 2
Примерно..
Име: DSC00734.jpg Прегледи: 196 Размер: 84.2 Кб
Име: DSC00814.jpg Прегледи: 183 Размер: 66.9 Кб
Бърз отговор на тази публикация Отговор Отговори с цитат Отговори с цитат Цитирай многократно това съобщение Публикувай в Блог Това не е схема защото няма да завива но мога да кажа че с по 2 Kayaba карахме на баха Саксония и разликата е от земята до небето.Ако те интересува прати на личния и ще ти кажа схема.Ще останеш по доволен отколкото си мислиш повярвай ми.ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар