Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори със степени - проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортисьори със степени - проблем

Здравейте колеги,изчетох другите теми в който се споменават тези амортисьори но не намерих отговор на проблема.Машината е Паджеро къса база десен волан 1992г с горе-описаната екстра в която има някакъв проблем,когато копчето е на средно положение "M" на таблото светят и трите индикации:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_1683.jpg
Прегледи:1
Размер:21.3 КБ
ID:6028332
    а когато е на "S" или "H" светят две от тях:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_1684.jpg
Прегледи:1
Размер:17.7 КБ
ID:6028333
    Разглобих копчето но в него не видях проблеми,ако може някой да ме насочи къде да търся проблема ще съм му благодарен!
    П.П. при каране като се натисне копчето не се усеща разлика в поведението на джипа
    Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
    0883 39 72 04

От: Амортисьори със степени - проблем

Копчето е на топличко и чистичко в купето. То е последният виновник. В амовете влизат по 4 проводника. Един плюс за задвижване и по един изход от краен изключвател за положенията. Там вече е кално и мръсно и трябва да почнеш от там. Смачкани или протъркани кабели, замасявания, такива работи...

Коментар

мерси колега,утре започвам от тях,ако се не лъжа те се държат с 2 болчета за 8 ключе за амовете,а да питам кабелите от копчето директно в амовете ли влизат или имат някакво "управление" скрито из камиончето?
      Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
      0883 39 72 04

Коментар

Първоначално публикуван от ichods Преглед на мнение
        кабелите от копчето директно в амовете ли влизат или имат някакво "управление" скрито из камиончето?
        Не е директно, има блокче за управление, но от схемата, която гледам не виждам къде се намира.

Коментар

колега понеже имам подобен въпрос да не спама с нова тема би ли ми обяснил кое какво значи в смисъл - Н е предполагам хард и С софт а М е мидъл ли, и също така има ли осезаема разлика при различните режими защото аз не забелязвам
          П.П. пажеро 92" къса база благодаря предварително

Коментар

Амии, ако не забелязваш, може наистина да няма разлика, но по причина, че не работи превключването...

Коментар

Със сигурност има разлика в режимите!! От Самоков до София се прибирам на най-твърда степен и скорост около 80км/ч. Като залепена тухла "четворка" е. На макадам и най-мека степен съм, като на магистрала.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от DriftFreak Преглед на мнение
                колега понеже имам подобен въпрос да не спама с нова тема би ли ми обяснил кое какво значи в смисъл - Н е предполагам хард и С софт а М е мидъл ли, и също така има ли осезаема разлика при различните режими защото аз не забелязвам
                П.П. пажеро 92" къса база благодаря предварително
                .Провери да не си с обикновени амове и за това да не усещаш разлика в избраните режими.При мен проблема се оказва от това.
                Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Търся да закупя 4бр.амове със степени на човешка цена.Благодаря
                  Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X