Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виене на 1,2,3,-та предавки Паджеро1 2.5 ТДИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Виене на 1,2,3,-та предавки Паджеро1 2.5 ТДИ

Привет колеги,
    Днес купих Паджеро 1 1986 г. 2.5 ТДИ , къса база.
    Проблема е следния , чува се виене от скоростите на 1,2,3-та предавки.Виенето го има и при ускорение и при отнемане на газта (когато даже става много силно) съпоставимо е с виенето от кокпита на WTCC колите . Отделно 4 -та влиза с прихъркване и даже 1-2 пъти изключи.Наблюдението ми е от пропърувани 100 км, извънградско.
    На 5-та виенето изчезва.
    Няма проблем с превключването от заден мост към 4x4 бързи и бавни, задна влиза без проблем само това виене.Пт прочетеното по темите клоня към доливане на масло, или смяна или директно към друга кутия 2-ра употреба.
    Въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем , или от симптомите да ме насочите към евентуални възможни повреди (лагери, циментаций ,и.т.н)?
    Предварително Благодаря .
    Поздрави.

От: Виене на 1,2,3,-та предавки Паджеро1 2.5 ТДИ

Странното е че виенето изчезва на 5та, на първо време провери дали има масло в скорости и раздатка , ако маслата са добре ..... разглобяване
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

От: Виене на 1,2,3,-та предавки Паджеро1 2.5 ТДИ

Този филм и аз съм го гледал но за V6 бензин. Но при мен виеше на 1,2,3 и 5. Проблема беше прецакано зъбно колело на входящия вал. Решението смяна на скоростна кутия след много търсене

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X