Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero II биксенон система?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero II биксенон система?

Здравейте колеги,
    искам да попитам какъв биксенон трябва да се вземе за pajero II?Гледам че има 35W и 55W баласти.Ако взема 35W има ли някакъв датчик който ще индира за изгоряла крушка(при повечето нови коли е така и трябва да се слагат допълнителни залагалки за да не свети че има изгоряла крушка)?
    Цокълът на фаровете е H4 нали така?
    Благодаря.

От: Pajero II биксенон система?

Крушките са Н4 и няма сигнализация за изгоряла.

Коментар

В повечето комплекти има съпротивления .. релета или намси кво което елиминира ефекта от ниското съпротивление на “ксенона“. Това е нужно за няоки модели и случаи за да може да ти пусне осветлението на таблото ..

Коментар

Благодаря ви колеги за информацията!

Коментар

Преди време монтирахме на едно Чероки такъв ксенон Н4 точно след два дни го махнахме никаква видимост така,че според мен си остави оригиналните крушки.Успех
          Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

А пък,за зимата да не говорим. Видимост - никаква.

Коментар

Абе, на кой му пука за видимостта? Те и насрещните вече свикнаха. Важното е, че пред дискотеката е много яко.

Коментар

Аз честно казано останах с добри впечатления от ксенона на един познат...Вечерно време се представя доста по добре пред халогенките на филипс и ако е направено както трябва не заслепява(На patrol-a поне до сега не са му присвяткали).На Паджерото незнам как ще е, но предполагам, че като се направи както трябва няма да има проблеми.И все пак винаги могат да се върнат старите крушки

Коментар

Ако сте сложили 6000К нормално да няма видимост. Цвета на ксенона е от огромно значение и при 6000К нагоре при мокро време видимостта е влошена много. Аз бях с 5000К и на дъжд и на сняг се родих направо. После едната изгоря и сложих 4300К и съм много доволен как светеха.

Коментар

Първоначално публикуван от pioneer554 Преглед на мнение
                    И все пак винаги могат да се върнат старите крушки
                    Ако се направи както трябва не могат да се върнат старите крушки. Трябва да се върнат старите фарове.

Коментар

Язък ви за ГТП! Щом ви оставят да слагате електрожени във фарове не направени за тази цел...
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        Крушките са Н4 и няма сигнализация за изгоряла.
                        Няма да ти свети зеления индикатор за къси,синия за дълги свети или беше обратно,но със сигурност едната индикация ще я загубиш !
                        Повече от 5000К не е нужно,на галопера -паджеро 1 съм с биксенон,на сеед-а съм с фабричен пак 5000 к. И двата правят ден ,в момента ми е изгоряла на сеед"а единия и ми обявиха цена от 80 лв за лампа на промоция ,та си карам с обикновенна халогенка ама не е работа !
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          Язък ви за ГТП! Щом ви оставят да слагате електрожени във фарове не направени за тази цел...
                          ГТП е социалистическа отживелица.

Все едно, темата е многократно обсъждана в този форум. Ксенонови лампи се слагат във фарове, предназначени за ксенонови лампи. Всичко останало е безотговорно предпочитане на гъзарията пред безопасността.

И не, не се вижда по-добре с ксенонови лампи. Каквото и да ви убеждава рекламата и каквото и да си въобразявате, като видите синкавата мацаница пред колата.

Ако не са ви достатъчно силни фаровете си сменете рефлекторите и сложете нови крушки. И вие ще виждате, и насрещните ще са ви благодарни.

Коментар

п.п. затварям темата поради липса на обществена полезност.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X