Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на пикап l 200 след 2007г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на пикап l 200 след 2007г.

Привет колеги ,предстои ми покупка на пикап и съм се спрял на Митсубиши л 200 дизел 136кс.Дайте мнение за това возило,че ми омръзна от трзи прехвалени Тойоти.Джипа ще се ползва за работа и лек офф.За гората си имам подготвена витара.Дайте мнение за двигателя и другите възли,може ли да се товари и дали е здрав,че нямам никакъв опит с тази марка .Благодаря предварително Поздрави Тонии-Троян

От: Покупка на пикап l 200 след 2007г.

Колеги,никой ли няма впечатления от това возило???

Коментар

Ми от конкретния модел аз лични фпечатления нямам, но мога да кажа, че като цяло L200 е доказан боец и ако конкретния екземпляр е добър няма да съжаляваш, ако го вземеш!
      Успех!

Коментар

Аз си купих такъв наскоро, но 3.5бензин. Карал съм такъв и дизел. За лек офф няма да има никакъв проблем, двигателя по принцип е здрав, но лоша нафта не му се нрави много-много, товари се стабилно - до 1т. няма проблем, но доста му омекват ресьорите и повече едва ли ще понесе. Интериора ми допада повече от на Тойота Хайлукс, даже вози и по-добре от нея. Аз на моя още нямам теглич, но като гледа по други, ми се струва че е доста ниско поставен и ще е като котва извън пътя. Все още нямам много впечатления, но ако имаш конкретни въпроси ще се опитам да отговоря.

Коментар

Благодаря за информацията,аз твоя го видях чудесен е ,ще видя кога ще ида до германия че сега много работа се е заформила.Поздрави

Коментар

Според мен Л 200 е оптималният вариант между цена и качество, карам такъв вече повече от година и мога да ти кажа от какво страдат, почти сигурно ще ти даде ядове с EGR клапана , който се затлачва за около 30000 км. Друг проблем се явява и с един клапан за налягане , стоящ зад ГНП, който също се почиства заради " качествената " нафта , но иначе пикапа си върви перфектно и е доста икономичен . Постигал съм разход от 5.8 лт./100 но при скорост до 80 км. Като интериор мога да кажа , че според мен е най-добър в класа си и задната седалка е много по-удобна примерно от на Хайлукса, единствен недостатък е липсата на подлакътник.
            Nissan Terrano R20 2.7TDI
            Toyota RAV 4 2.2 D-4D

Коментар

Благодаря за инфото ще пусна снимки като го купя.Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X