Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на L200 3.5 бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на L200 3.5 бензин

Мерси отново,
    Наистина е доста приятен за каране, даже засега само него карам, оставих Патрола на почивка. Не е внос от САЩ, там изобщо май не се предлага този модел. Внесен е от Русия преди 2 години, а преди това от къде е купуван не знам. за Около 700-800км до сега разхода ми е около 19-20л/100км, но е поне 30% градско и има 100км по нивите и полетата, та смятам че е доста добре.

Коментар

видиш ли такива шарки на пикапи и джипарки и особено ако са бенц а не дизел отговора на въпроса откъде е внесен е само един - Дубай ...или Абу Даби .Това е характерна подготовка за арабския пазар специално за Л200 .Само дано да има парно .... щото има и некои които са само на студено работещи и климатик

Коментар

Браво,страхотен пикап.
        MITSUBISHI L200 2.5TDI, ГАЗ69 с 2.5tds,X5 - Тихомир Камарашев 0886841426

Коментар

Невероятен екзепляр !

Поздрави !

Коментар

Благодаря още веднъж,
            На мен ми е ясно, че е внос от някоя арабска страна, но това не е от значение за мен. Парно има, даже и печка е имало, ама е разкарана. Все още съм предоволен, но се появи един проблем. Преден десен лагер вие като за световно. Ясно ми е, че ще се сменя, но на един познат на пикапа му(Нисан Навара 200 се сменя цялата главина. Дали и тук ще е така?

Коментар

Честито и безаварийно!
              SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X