От скоро карам Паджеро 2.5дизел, каса база, супер селект, 1991г. Джипа има проблем с виене което се чува при работа на място и при движение с малка скорост/ включително и на зад/. При натискане на съединителя виенето спира. При по - висока скорост не се чува. Друго интересно е, че при завиване, почти в кръг, виенето изчезва. Няма проблем с превключването на скоростите и потегляне. Съединителят работи добре. Моля за Вашето мнение, към съединителя или към скоростите да се насоча за решаване на проблема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Паджеро 2.5 дизел
Свий
X
-
От: Проблем с Паджеро 2.5 дизел
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеВключи раздатката на неутрал и натискай скоростния лост към 3-4 без да натискаш съединителя и кажи изчезва ли "виенето".
Коментар
-
Аз съм със същият проблем. Паджеро 2 2.5 дизел, но при мен при натискане към 3/4 скорост виенето остава и при движение понякога малко трудно влиза 3-та или 4-та скорост с другите скорости проблем няма.Какво ще ме посъветвате къде да търся проблема?Mitsubishi pajero 3.5 SOHC american style
Коментар
-
Първоначално публикуван от zipper Преглед на мнениеАз съм със същият проблем. Паджеро 2 2.5 дизел, но при мен при натискане към 3/4 скорост виенето остава и при движение понякога малко трудно влиза 3-та или 4-та скорост с другите скорости проблем няма.Какво ще ме посъветвате къде да търся проблема?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар