Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автопилот на Mitsubishi Pajero III 3.2 автоматик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автопилот на Mitsubishi Pajero III 3.2 автоматик

Здравейте колеги, първо да се извиня че още с първото писане питам но... Утре миля да закупя въпросния автомобил, но имам едно две притеснения, искам много да има автопилот (може и да не се води точно така, да може да си държи скорост без да ми е кракът на педала виждам че в обявата пише че има но ... като се обадих, половината неща които пише че има се оказаха несигурни и понеже джипката е на 350 км от мен а и явно от автокъщата не са много сигурни дали има въпросният автопилот , моля ако може някои да ми покаже някаква снимка или прегледа обявата дали има автопилот. Предполагам по управлението ще си личи... ето обявата: (без линкове към мобиле и т.п.) Човека каза че и да нямало щял да ми намери лост с въпросният автопилот, само се слагал правело се нещо софтуерно и било готово, това вече много ме усъмни.. предварително благодаря, просто ми е трета кола, реших да е този модел защото отдавна го гледам и ... днес след риболова моето волво свърши пътя дето се вик по едни камъни

От: Автопилот на Mitsubishi Pajero III 3.2 автоматик

Колега, пиши, къде си ти, къде е колата, та ако трябва да отиде наш човек да погледне.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Такива които не са особено сигурни какво предлагат, и малко работа било да се направят, бягай надалече. Патил съм няколко пъти от това. Единия път ми излезе към 4000лв другия около 1000 от такива "дреболии". Най-добре е да се разбереш
      с джамбазина да го погледнете в сервиз с негово присъствие, както аз направих с моето Паджеро. Плащаш си прегледа и така. Ако има много ремонт и пари искат, бягай не си заслужава.
      Mitsubishi Pajero Pinin 1.8GDI

Коментар

Къде е това Паджеро?

ПП Темпомат се казва тая глезотия.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Колеги гледах, гледах и закупих друг модел Grand Cherokee 2.7, въпростният автомобил ми хареса просто и беше регистриран и поддържан.
          Благодаря ви за помоща

Коментар

Не си взел лош джиБ , но и от няколко места чувам , че Чероки се взима с над 4л двигател. Малките не били най-стабилните. И на мен това ми беше като втори вариант (бях харесал един лимитед 4.3)
            но Паджерото ме спечели. И досега съм много доволен (с малки забележки). Да ти е честит и със здраве да си го караш!
            Mitsubishi Pajero Pinin 1.8GDI

Коментар

Понеже мразя да създавам нови теми. Ще се опитам да сместя въпроса си тука, става дума именно за такова Паджеро: 3,2 DI-D, автоматик. Та се загледах в едно за продажба. Но в обявата му пише, че веригата му е сменена с нова. Това поражда въпроса в мен: тя консуматив ли е за да се сменя с нова след определен пробег? И ако не е, значи ли това, че двигателя е тормозен зверски, в следствие на което веригата е дала фира и са я сменили с нова?
              Една такава машина доста ми допадна (2002г.), но поради горното ми питане се зачудих Та ако се стигне до там да я взема да не съжалявам после...

Благодаря!
              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Веригата при този двигател се сменя винаги под 200к км. Като се има предвид годината на производство е нормално, но ако е сменявана след скъсване на оригиналната е друго. Може би има значение откъде идва Паджерото.

Коментар

Колата е в Германия и е на обявени 194000км.
                  Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X