Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пореден проблем с пинина - здраво виене/стържене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пореден проблем с пинина - здраво виене/стържене

Нещо не съм късметлия. Миналата седмица пръснах предния ляв амортисьор, за смяна са и някакви втулки или нещо от сорта, понеже при смяна на скорост от 1ва на 2ра и от там на трета и пукане на съединител и подаване на газ удря на умряло. Ами за капак и сега докато паркирах до офиса почна да жули зверски някъде но не мога да определя от къде. Чува се от всякъде. При каране много бавно като чели не се чува, но при малко по бързичко и почва да все едно съм дръпнал ръчната и съм сложил скоба на гумата. А на капак съм спукал и предната дясна гума. Спада за часове. Вчера я напомпах и сега е спаднала значително, не напълно но значително.

Някой случвали ли му се е да вие/жули така, или поне да ме насочи на къде да гледам?
    Mitsubishi Pajero Pinin 1.8GDI

От: Пореден проблем с пинина - здраво виене/стържене

Първоначално публикуван от voododoll Преглед на мнение
    Нещо не съм късметлия. Миналата седмица пръснах предния ляв амортисьор, за смяна са и някакви втулки или нещо от сорта, понеже при смяна на скорост от 1ва на 2ра и от там на трета и пукане на съединител и подаване на газ удря на умряло. Ами за капак и сега докато паркирах до офиса почна да жули зверски някъде но не мога да определя от къде. Чува се от всякъде. При каране много бавно като чели не се чува, но при малко по бързичко и почва да все едно съм дръпнал ръчната и съм сложил скоба на гумата. А на капак съм спукал и предната дясна гума. Спада за часове. Вчера я напомпах и сега е спаднала значително, не напълно но значително.

Някой случвали ли му се е да вие/жули така, или поне да ме насочи на къде да гледам?
    Искрени съболезнования

- щом имаш "пукания" от съдеинителя или там там както ги наричаш, може да са заминали и лагерите в скоростите.
    - възможно е да е и някой лагер;

*Чува ли се на правзен ход или е само при движение ?
    * има ли връзка с натискането на спирачките ?

Поздрави !

Коментар

Не чукането е от едни втукли, които ги поръчах и ще ги сменим като дойдат.

Жуленето е при движение, то ми е проблема в момента. То е хем жули някъде незнайно къде хем вие все едно карам лада със вдигната ръчна.

Коментар

На паджеро 2 има на ламаринките дето държат наклатките ограничител като се износят наклатките започва да опира на диска и да стърже виж да не е там проблема
        Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от voododoll Преглед на мнение
          ....вие все едно карам лада със вдигната ръчна.
          Че виж си спирачките де!
          http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/..._5u46eQTFyCB/o=
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от druje Преглед на мнение
            На паджеро 2 има на ламаринките дето държат наклатките ограничител като се износят наклатките започва да опира на диска и да стърже виж да не е там проблема
            Това беше да, сега е ок. Сега останаха само втулките за смяна, и да се надявам да няма скоро друго нещо.

Коментар

Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X