Здравейте! Реших наскоро да се позанимавам малко с Pajero-то и до момента резултатът е такъв. Махнал съм му предните пластмасови брони, защото едната беше ужасно очукана и в много лошо състояние и реших за момента да съм без тях. Ще имам ли проблеми с полицията и евентуално какви други проблеми могат да се появят при това състояние? Обмислил съм да правя предна броня, но плановете ми не включват да е от край до край. Трябва ли по принцип да има броня (било то желязна или пластмасова) от край до край или мога да направя желязна броня по мой избор? Какво бихте ме посъветвали да направя? Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Pajero предна броня
Свий
X
-
От: Pajero предна броня
Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнение...... Махнал съм му предните пластмасови брони, ........ Ще имам ли проблеми с полицията и..... или мога да направя желязна броня по мой избор? ..!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
От: Pajero предна броня
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеЗаконово НЕ става!,прекалено много неща се обсъждат НЕ където трябва според мен....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар