Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за екстра ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за екстра ?

От скоро имам Мitsаubishi Pajero 2 и караме с мой приятел по горите. Той има същото pajero, но има една екстра която много ме радва. Тяхното pajero е взимано чисто ново със всички ексртри. Та екстрата за която става дума е модул точно под CD-то което с различните копчета звучи като различно животно. Например лаене а куче или цвилене на кон или мучене на крава.... Търсих такава екстра, но никъде не намерих..... Ако някои знае нещо по въпроса нека пише защото не знам какво да търся ...... Благодаря предварително за тези които разбраха какво търся ...

От: Въпрос за екстра ?

Интересна екстра Почти на 100% съм убеден,че това не е фабрично. Да не би това да са всъщност "звукови" примамки, използвани при лов?
    First Man, then Machine!
    Lada Niva
    Honda XR 400

Коментар

От: Въпрос за екстра ?

Това колега бяха едни стари/не занам как точно да ги нарека/като аларми но не съвсем.Освен животни имаше като се превключи и различни видове сирени.Не се сещам за какво ти е тази джаджа,/според мен излишна и не нужна/но щом те кефи.Без да ти давам надежда трябва да проверя в мазето,че си спомням че бяха я сложили на кола която купих.Не си спомням ,дали я прибрах,като я свалих или изхвърлих,но ако се е запазила ще ти я подаря,на мен не ми трябва.И попитай хора който се занимават с аларми,те може да знаят.Със сигурност не е оргинална "екстра".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X