Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трансплантация на бензинов двигател на дизелово паджеро ПОМОЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трансплантация на бензинов двигател на дизелово паджеро ПОМОЩ

Здравейте колеги имам паджеро1 2.5тд и искам да му сложа 3000 12в от същото но незнам скоростите дали ще отговорят и евентуално немога да намеря камбана за скоростите и маховик защото моето е с ръчни а този двигател 3.0 е автомат някой правил ли го е или съвет как да стане благодаря

От: Трансплантация на бензинов двигател на дизелово паджеро ПОМОЩ

Филма е сериозен,и незнам дали ще ти се дават парите,които никак няма да са малко.
    Бензиновия двигател има различни планки от дизеловия,тампоните също.
    Миля ,че няма да минеш само с "копи-пейст",така че пак помисли...

Коментар

Първоначално публикуван от kotob Преглед на мнение
      ....... а този двигател 3.0 е автомат .....
      Нещо не разбрах.
      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

Освен проблемите със стиковането, много е вероятно компа на двигателя да си търси автоматичната скоростна кутия и джипа никога да не тръгне.

Коментар

Здравейте колеги ...
          Явно искаш "да шиеш на копчето балтон". Хем скъпо хем трудоемко! Според мен по-изгодно е да си намериш друго (бензиново) Паджеро.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Не знам до колко е вярно, но съм чул че има и разлика в диференциала на бензин и дизел. Дизеловите били по бавно оборотни от на бензиновите. Нещо от този род беше но нямам си на идея, нека по-опитните да кажат има ли нещо такова.
            Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD

Коментар

Разликите са много. Колегата май се отказа вече,но то е за хубаво.

Коментар

А иначе има ли нещо вярно за диференциала?
                Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD

Коментар

има разлика

Коментар

Добре де толкова ли е страшно да се преправи защото принципно съм го купил двигателя и на пръв поглед не изглежда толкова трудно

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                      има разлика
                      При еденицата не знам, но при двойката може да са с еднакви на 2.5 и 3.0, и скоростите и дифовете.
                      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                      (А1+)
                      О877ООО98О

Коментар

....... на пръв поглед не изглежда толкова трудно
                        Не изглежда, ама като се почне..... То и на кучето дето седи пред месарницата му е лесно. Я някое кабелче, я някой захват, я нещо друго.
                        п.п. Със сигурност трансплантацията става, ама си мисля, че ще е на цената на много средства и нерви.
                        п.п.п.Между другото и аз съм слагал друг двигател на старото ми Голфче. Уж пак бензинов, уж ми го подариха, ама накрая платих 1340лв. при положение, че можех да взема оборудван блок за 250лв. и да не се занимавам с глупости. Та стана де, ама с много ядове и средства.
                        Пак казвам. Не се занимавай с подобна работа.
                        Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 11-04-13, 07:46.
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Добре де толкова ли е страшно да се преправи защото принципно съм го купил двигателя и на пръв поглед не изглежда толкова трудно
                          Двигателя си го купил,намерил или ти е подарен-ок!
                          Само да споделя: смених шасито на моето-бензиново, с такова от дизелово. Всичко изглеждаше еднакво,но уви! имаше поне 10 разлики!
                          То планки,то торсиони,ти тенекии,то захващания за филтри,ауспуси и какво ли не.Двигателя си "легна" на място в крайна сметка,но пак има леки забележки.
                          А в началото си виках, е кво смяна на шаси бля бля....да ама....х...й!

С две думи,влязох в супер тъп сериал,който уж свърши,но колко ми стуваше по-добре да не знаеш.

Ако си решил-ще стане! Няма начин,но ще има драма-гаранция.
                          По-добре продай колата + двигателя и си купи едно П2

Успех в начинанието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X