Колеги, моля дайте съвет къде да отида за диагностика и евентуално отстраняване на проблем в оригиналното CD на паджерото ми /П3 2,5 ТДИ 2002-а/. В началото дисковете ги четеше само когато ги сложа при студен двигател, но вече не ще да ги чете при никакви положения. 
 Радиото си бачка естествено.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Майстор на car-аудио?

Свий

X
- 

От: Майстор на car-аудио?
Ооо, ако е само това ще е супер! Благодаря! Утре ще пробвам с диск за чистене.Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеОптичната глава на CD-то е за чистене. Първо пробвай с диск за почистване, ако не помогне, чак тогава ма'стор.
Коментар
 - 

Това с диска е доста верен начин да му съкратиш житейския път на устройството, и то повече да не се мъчи на тоя черен свят...Първоначално публикуван от ф-008 Преглед на мнениеОоо, ако е само това ще е супер! Благодаря! Утре ще пробвам с диск за чистене.
Разглоби, почисти с памук и изопропилов спирт - внимателно!!
Коментар
 - 

Ами много не разбирам, но чистих нещо кръгло с диаметър около 3-4мм., приличащо на лупа и затова си мисля, че е правилното нещо. Според мен то е "четеца". Ако нещо бъркам, казвайте и пак ще го разпарчетосам.Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеНе СД-то,оптиката му.

Коментар
 - 

Търси някъде вътре надути електролитни кондензатори. Те правят подобни мизерии.Първоначално публикуван от ф-008 Преглед на мнениеАми много не разбирам, но чистих нещо кръгло с диаметър около 3-4мм., приличащо на лупа и затова си мисля, че е правилното нещо. Според мен то е "четеца". Ако нещо бъркам, казвайте и пак ще го разпарчетосам.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар