Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разумен вариант за блокаж на задния диф за паджеро 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разумен вариант за блокаж на задния диф за паджеро 1

Здравейте,

под разумен вариант имам предвид, такъв който не струва колкото самия джип. Видях, че има друга подобна тема, но доста стара, в която има само едно предложение, което излиза колкото самия джип. Та въпроса ми е, има ли вариант, който не струва 2000лв най-малко или да не се занимавам с глупости и да си го карам джипа без блокаж

От: Разумен вариант за блокаж на задния диф за паджеро 1

В търсенето на "разумен" вариант някои хора се пробваха сами да изработят блокаж (за друга марка) и в крайна сметка стигнаха до извода, че, ако остойностят вложения труд, тяхното изделие ще излезе по-скъпо от купешкото ...
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 02-04-13, 09:08.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Има много Паджера с фабричен блокаж на задния диф, така че не виждам какъв е проблема. Просто потърси по моргите някое със същия диф като твоето. Въпросът е че трябва да вземеш цялата система, която включва и компресорчето, управлението и т.н. ...
      Не знам за коя стара тема говориш, но мисля че имаше една, в която ставаше дума за блокаж на предния диференциал, където определено нещата са малко по-различни, заради факта, че няма Паджеро с фабричен преден блокаж.

Коментар

Мерси за предложенията. Значи определено не търся варианта, в който аз да си го направя. Предпочитам нещо изпитано и работещо, но за съжаление не съм чувал за паджеро 1 с фабричен блокаж на задния диф, а не съм сигурен, дали моста от паджеро 2 ще стане на на паджеро 1, затова реших да попитам как да процедирам

Коментар

Първоначално публикуван от tsetsik Преглед на мнение
          Мерси за предложенията. Значи определено не търся варианта, в който аз да си го направя. Предпочитам нещо изпитано и работещо, но за съжаление не съм чувал за паджеро 1 с фабричен блокаж на задния диф, а не съм сигурен, дали моста от паджеро 2 ще стане на на паджеро 1, затова реших да попитам как да процедирам
          Директно преместване няма да стане, особено ако твоето Паджеро е с листови ресори отзад. Винаги ще трябва ТНТМ

Коментар

Продавам два моста с блокажи
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ха ... ,който бърза и не чете внимателно, виждаш ли какви идеи дава? Извинявай, просто не съм видял, че става дума за "единица"!
              А относно това, което Паджеровод е писал за ТНТМ-то също си заслужава да се провери като вариант!

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
                Ха ... ,който бърза и не чете внимателно, виждаш ли какви идеи дава? Извинявай, просто не съм видял, че става дума за "единица"!
                А относно това, което Паджеровод е писал за ТНТМ-то също си заслужава да се провери като вариант!
                Съжалявам за ламерския ми въпрос, но какъв е този вариант THTM ?

Коментар

Сигурно си малък и не помниш тази организация. Имах предвид мост от двойка със същото предавателно число да се присади чрез преправяне към шасито на единицата.

Коментар

Съжалявам за ламерския ми въпрос, но какъв е този вариант THTM ?
                    Едно време (когато още имаше живи динозаври ) имаше едно движение за Техническо и Научно Творчество на Младежта, съкратено ТНТМ. Та оттогава ни е останало като синоним за ситуации, в които трябва да се проявява творчество и да се импровизира нещо.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Мерси много за отговорите. Иначе съм на 31

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Продавам два моста с блокажи
                        Хи хи. Твоите са колкото две такива возила бе. Глей к'во иска човека.
                        ...
                        под разумен вариант имам предвид, такъв който не струва колкото самия джип. ....
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Едно време (когато още имаше живи динозаври ) имаше едно движение за Техническо и Научно Творчество на Младежта, съкратено ТНТМ. Та оттогава ни е останало като синоним за ситуации, в които трябва да се проявява творчество и да се импровизира нещо.
                          Тцъ, тцъ, тцъ....
                          Не така, бре - скоро беше това..

Иначе ето една полезна тема за ТНТМ-то

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Тцъ, тцъ, тцъ....
                            Не така, бре - скоро беше това..

Иначе ето една полезна тема за ТНТМ-то
                            Да бе да, скоро!? Ама я се виж в огледалото. И ти и аз имаме бяло по брадата. Па движението си беше интересно...
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

...... Иначе съм на 31
                              Ееее Набореее... не е лесно да си млад на днешно време.Ма аз го знам това.

Сори за спама.
                              MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                              (А1+)
                              О877ООО98О

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X