Здравейте! Светлините за заден ми не светят както би трябвало. По някой път светят като включиш задна, в повечето случаи не светят а по някой път като запалиш светят постоянно. Някой може ли да ми каже от какво се получава?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не ми светят светлините за заден
Свий
X
-
От: Не ми светят светлините за заден
И при мен е стой въпроса като при теб, това го прави от какво е при нас. Отпреди се возеше тати с него, но сега като е при мен имам желание да си пооправя някой работи.
М този ключ на скоростната кутия какво представлява?Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD
Коментар
-
Първоначално публикуван от _mitaka_ Преглед на мнениеМ този ключ на скоростната кутия какво представлява?MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от _mitaka_ Преглед на мнениеТо това не беше ли датчика, ще чакам да се постопли малко и ще го издиря къде. А има ли опасност ако го отвия да потече масло?MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Само да се стопли малко че сега е много студени ще го отвия да го видя за почистване ли е или за нов, благодаря за информацията.Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от _mitaka_ Преглед на мнениеЕми значи ще се купува новMITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от _mitaka_ Преглед на мнение....... Някой може ли да ми каже от какво се получава?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Здравейте колеги. Докато търсих датчика за заден видях този кабел който се намираше до скоростната кутия но не е свързан никъде с нея.
това е той.
тази букса се включва отпред под капака.
а тук предполагам е свързан кабела по този начин.
защото на буксата дето си остана там + сови са:
1- свалих го защото видях че вътре в шлауха са се стопили кабелите
2- някой има ли си на идея това въобще за какво е, защото само отива до скоростната кутия и е прикрепен със свински опашки за жилото на километража да не виси.Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар