Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги моля за съвет относно L200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги моля за съвет относно L200

Колеги сдобих се с L200 2004а 76Кв с блокирал дигател и понеже не ми се прави мотор искам да сложа друг. След търсене по моргите се оказа че е трудно да се намери мотор 4д56 комплект и за това търся донор. Въпроса ми е седния колко лесно мога да сложа мотор със скорости автомат (моето е с ръчни) и раздатка super select (до колкото съм наясно моето е с eazy select). Понеже до сега не съм имал mitsubishi не съм наясно педалите от десен волан(евентуално донора ще е англичанка) дали ще паснат на мястото на левия волан и какви други евентуални проблеми биха се явили от към електроника и механика. Ето снимка на моето гнп Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01178.jpg
Прегледи:1
Размер:105.0 КБ
ID:6006270. Ако някой има идея какво точно да търся като донор нека каже. Благодаря
    идеите са навсякъде и даже не ги заключват

От: Колеги моля за съвет относно L200

Tе тия "англичанки", първо идват от Япония. В смисъл карани в Япония, после в Англия и после идват у нас. Направи си сметка какъв донор ще купиш.
    Какви са му щетите на тоя двигател?

Коментар

По разказ на човека който я е карал му изтекло маслото през маслени радиатор и лампатане му била светнала и те така му затегнал мотора докато се прибере от гората. Колата е биа служеба и по досието и се вижда че два пъти са сваляли глава и веднъж са заварявали блока. Все още колата не е при мене и не мога да кажа нищо повече, надявам се до края на седмицата да я довозя и тогава ще знам повече но за сега обмислям варианти.

Коментар

Лошо.
        Иначе с донор няма да имаш проблеми - сваляш от едната и качваш на другата.
        Ама що пък искаш зорлем да си отваряш работа с тоя автомат?

Коментар

Защо ще слагаш педалите от десния ... нали си имаш за ляв волан?Щом ще е автомат просто махаш педала за съединителя от щифта за да не ти пречи и да не те бърка .
          >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
          Защото така ми харесва...
          Телефон: НЯМАМ
          Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Повечето донори са автомати не че изявявам желание ама уж за по лесно да извадя единя комплект и да надена другия. Ми не се бях сетил че мога да си ползвам моите педали с автомат.

Коментар

Първоначално публикуван от hotrod Преглед на мнение
              Повечето донори са автомати не че изявявам желание ама уж за по лесно да извадя единя комплект и да надена другия...
              Може да има проблем само ако КВ на донора е различен. Ако е същия му качваш от твоя маховика и съединителя и го нахлузваш на твойте си скорости.

Коментар

Да това последното ми е ясно Андро, а нещо за раздатката ще ме посъветваш ли?

Коментар

За съжаление за раздатката на L200 не съм се интересувал и нищо не знам.

Коментар

Мое лично мнение е ,че ако ще се прави някаква интервенция с двигатели ,СК и раз датки ,то най добре ще е да ползваш тези от донора както са в комплект за да не си навличаш допълнителни главоболия

ПП: По лесния вариант ще е да извадиш този двигател и да пуснеш един от паджеро от същия модел
                    Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 11-03-13, 23:02.
                    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                    Защото така ми харесва...
                    Телефон: НЯМАМ
                    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Колега решението ти се казва АВТОМОРГА МАРТЕН собственика се казва Николай 0889433121 това му е телефона звънни му и му кажи какво ти трябва.
                      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Благодаря колега Упи, ще се обадя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X