Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крушки за фаровете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Крушки за фаровете

Днес случайно се разминах с жена ми на едно кръстовище, и видях, че десния фар на пахероса не свети.

Погледнах из бумагите да видя каква крушка ще ми трябва, ама освен това, че халогенните трябва да са 60/55W, а нехалогенните ( баси, има ли още такива) трябва са са 55/50W.
    Това предполага, че са H4 - поне за други комбинирани не се сещам, ама никъде из пдф-те не пише Н4.

Та въпроса ми е - са или не са Н4 ламБите във фаровете на П2?

От: Крушки за фаровете

Са, разбира се.

Коментар

ОК, благодаря.
      Спестяваш ми евентуалното съботно търчане по магазини в търсене на неясна ламБа.
      Н4 си имам някъде из гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        ОК, благодаря.
        Спестяваш ми евентуалното съботно търчане по магазини в търсене на неясна ламБа.
        Н4 си имам някъде из гаража.
        С изгорели къси вероятно .
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Не, съвършено здрави.

В по-добрите времена имах възможността да си сменям колите не по необходимост, а от мерак..
          Та без да търся, се сещам за три броя къде са - съвършено нови, с волт недокоснати...

Коментар

То и аз така си мислех, в кутийките си бяха, също 3 бр. Обаче излезе, че когато съм сменял, просто съм прибирал старите в кутийката на новата и после в гаража. Плюшкин ряпа да яде. Е - преди седмица хванаха пътя към вечните боклукчийски полета.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Във всеки практикер на щанда за авто аксесоари - Х4 ОСРАМ +90 % и си ти цената е около28-30 лв за 2те
              НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА -ИМА САМО ПО ТРУДНИ И ПО СКЪПИ
              Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша...

Коментар

Аз съм с H4- 95/100 W без зеленявици и синявици по тях и съм доволен. Никoй не ми е присветкал досега макар че съм с английските фарове ... ОЩЕ
                >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                Защото така ми харесва...
                Телефон: НЯМАМ
                Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от dqdomraz Преглед на мнение
                  Във всеки практикер на щанда за авто аксесоари - Х4 ОСРАМ +90 % и си ти цената е около28-30 лв за 2те
                  Вени,хич няма да сбъркаш ако си купиш от тези!! Ватовете са си нормални,но свети яко! От както ги сложих-прогледнах!
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                    Вени,хич няма да сбъркаш ако си купиш от тези!! Ватовете са си нормални,но свети яко! От както ги сложих-прогледнах!
                    Крумчо - прогледнал....не вярвам.
                    От близо 6 години карам само с такива на 4 коли - светят супер вярно е.
                    Разликата с нормалните е почти два пъти,но......има 2 особености.
                    Струват почти двойно и издържат около 1/3 от живота на обикновените т.е. във времето около 5-6 пъти повече в пари.
                    Всеки да си прави сметката.....

Коментар

8/9 години съм с такива крушки и никакъв проблем,и светят страхотно.
                      MITSUBISHI L200 2.5TDI, ГАЗ69 с 2.5tds,X5 - Тихомир Камарашев 0886841426

Коментар

Първоначално публикуван от gogo16 Преглед на мнение
                        Крумчо - прогледнал....не вярвам.
                        От близо 6 години карам само с такива на 4 коли - светят супер вярно е.
                        Разликата с нормалните е почти два пъти,но......има 2 особености.
                        Струват почти двойно и издържат около 1/3 от живота на обикновените т.е. във времето около 5-6 пъти повече в пари.
                        Всеки да си прави сметката.....
                        Така е,като ги монтираш на НЕправилни автомобили!
                        088пет722пет99
                        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Хайде и аз да дам един + за осрам найтбрейкър+.Ефекта не е ;уау;,но определено са по-добри от обикновените и си заслужава поставянето им!

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                            Са, разбира се.
                            Са, ма не всички.
                            Мойте са Н9004 .
                            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                            (А1+)
                            О877ООО98О

Коментар

Така, може би съм питал неправилно, ама отговора го разбрах.
                              Моите са си с Н4 - вече съм сигурен, защото си смених крушката, и си свети както си трябва.
                              По отношение на Найтбрейкъра - карах с такива мерседеса, и изгоряха доста бързо, и в рамките на не-повече от три дни и двете - карам само на фарове.
                              После си купих Филипс Вижън Плюс, които си светеха отлично, докато не се обзаведох с ксенон, с който и продадох бенца.
                              Филипсите, естествено си ги прибрах ( със светещи къси и дълги, Пламене ), и в събота сложих единия на кьоравия фар. Домързя ме да сменям и другата крушка.
                              Джипа се кара предимно по светло, и по трите улици, по които минава жена ми, е осветено достатъчно, и се кара задължително на фарове.

Благодаря на всички за отговорите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X