Здравейте колеги.След 2 смени на гарнитури на глава(проверена),клапани и всичко друго по нея ,пак има налягане вав водата.Пуши бяло,парно-само на високи обороти.Сутрин пали трудно,но после се оправя.Вече не знам какво и при кой.Едни викат цилиндров блок,други нов мотор,трети.....Четох доста и май отивам в ВИЛИКАР.Ако ми препоръчате нещо ше съм БЛЕГОДАРЕН.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Читав майстор за 2,5тд
Свий
X
-
От: Читав майстор за 2,5тд
Мисля, че вчера ти ми се обажда по тел. Така и не разбрах за пикап ли става въпрос, или микробус. Това във връзка с евентуално сваляне на мотора, защото с конструкцията на микробусите на Митцубиши нямам опит.
Пропуснах да те попитам за челото на блока - сигурно ли е, че не е крив?
Ако искаш ела днес на място и да видя, да ми кажеш и да се помисли, щото така по тел, по нета е трудно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bubi Преглед на мнениеда не би да става въпрос за легендарния VM?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Две са причините:
1.Недостатъчно компетентен техник.
2.Недостатъчно платежоспособен клиент."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
За София,става въпрос.Мотора е на Л300.Относно причините ,колега ,след 2 пъти сваляне на глава-Виско-ново,2 гарнитури ,дюзи ремонт,турбо на Борово,2 пъти масла ,2 пъти антифриз и доста неща, които нямат връзка с надуването ,но реших да ги правя.Пара имааааааааааааааа.
Да Андро говорихме по тела,но останах с впечатление ,че не ти се занимава.Става въпрос за Л300 4х4 .За блока мисля ,че не е проверяван.
Пара има,колега - не правя икономии за такива неща.Много други неща смених само за спокойствие.Последно редактирано от Паджеровод; 21-02-13, 20:54.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stoevv Преглед на мнениеЗа блока мисля ,че не е проверяван...
Свялянето на двигателя при тая конструкция е надолу, заедно със скоростите.
Общо взето се очертава много презизна и същевременно трудоемка работа. Но, щом има бюджет нещата ще станат.
Ако прецениш, ще ти направя двигателя.
Коментар
-
Опита показва, че стойноста на подобен ремонт за подобна генерация возило, често прехвърля реалната му пазарна стойност."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
колегата стругарев е напълно прав,ако си намериш мотор същия модел несе чуди,много по евтино излиза от ремонтите.Преди две седмици направих същия ход и сега имам почти цял резервен двигател,но новия колко ще трае само ВСЕВИШНИЯ знае
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар