От: Търся помощ при покупка на Паджеро в София.
Нищо не ти пречи да го видиш то от някаде трябва да се почне за да добиеш представа за какво иде реч,но не Бързай,аз от септември се оглеждам за кола,и се нагледах на какви ли не котори,на какви ли не цени,на снимки които нямат нищо общо с колата освен модела,единят джамбаз беше сложил жълти номера на колата,демек дошла от немско на ход,но и съседната кола беше същият номер, а те сложени само отпред,общо взето трябва с теб да има човек който е много навътре в конкретната марка и модел.Аз почти се бях отказал, щото иде реч за втора кола в семейството,и не бързам.Но тия дни гледам един приятел с точно такава кола каквато търся,разпитах го и цената беше такава каквато,е нормално за модела, та с две думи оказа се че негов приятел вкарва коли....и така си поръчах,като се разбрахме че не бързам,....!И сега чакам!!! Та съвета ми е не бързай,но поогледай някой и друг екземпляр,за да свикнеш с номерата на дхамбазите,пък ако нещо ти хване окото-заведи двама разбирачи от модела и.......? Май се отнесох
!!!
Първоначално публикуван от VECTOR
Преглед на мнение

Коментар