Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СМЯНА ШАСИ НА П2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СМЯНА ШАСИ НА П2

Това, че те мързи е основателна причина. Това, че Мастурбишито е '94 - не. Моето е '92 и няма ръжда.
    Карам и такова от 2008, но двойката определено ми харесва МНОГО повече във всичко.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ако някой тръгне по моя път искам да ви кажа за някои разлики между шаситата на дизел и бензин,къси бази:

1.Стойките на тампоните ,на които ляга купето при дизела са по-ниски с около 25мм при дизела.Няма боди лифт при 2,5
      2.Планките ,на които лягат тампоните на мотора при бензина са по-напред с около 80-90мм от на дизела, и са различни по вид и форма.При мен се наложи замяна.
      3.Гредата(държи се на 4бр. болтове) ,на кято ляга края на ск.кутия(върху тампон) при бензина е по-напред от колкото при дизела(ръчна кутия) с около 150-170мм
      При нея иска префасониране,както и добавяне на допълнителна планка.
      4.Ушите,в които влизат носачите при бензина са по-издължени назад,но разстоянието до моста е еднакво. Дължи се на разлика в мястото на основната напречна греда.
      5.Окачвачите на гърнетата са различни при двата модела. На шасито от дизел,трябва да се добавят някои.

По нататък ще кача и снимки с разликите

Коментар

Днес шасито(новото) и купето се срещнаха отново.

Ако някой реши да прави подобно нещо да пита преди да се захваща

П.С.В пост н.5 колегата ме попита дали шаситата са еднакви. Отговора ми беше положителен,но се оказа че изобщо не е така,за което се извинявам.
        Има доста досадни разлики,които без подходящ и наличен донор, биха били отстранявани за доста повече пари ,нерви и време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X