Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Pajero sport 2,5 tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за Pajero sport 2,5 tdi

Ако някой има Паджеро спор по възможност да ми снима начина на захващане на теглича за гредите,как се рестартира компаса и защо ли не работи манометъра за налягането на маслото.А и какъв тонаж може да се тегли по пресечен терен с него на по голямо разтояние.Колеги предварително благодаря за отговора.

От: Питане за Pajero sport 2,5 tdi

За компаса:
    https://www.google.bg/search?q=%D0%B...ient=firefox-a

Тонажът в пресечен терен силно зависи от това, колко е пресечен теренът. Лично аз съм виждал Паджеро Спорт 2.5ТДи да закъсва и без нищо да тегли.

Коментар

Пресечения терен ще е по черен път но има баири,ще тегля алуминиева платформа за автомобили преправена за кошери над 20 броя,сега правим теглич,че не ми се дават 500 кинта за теглич та затова моля някой притежател на спорт за снимки за захващането на теглича за гредите.

иначе е оборудван с лебедка Warn 9500 lbr.гуми Гудрич 50/50 преден ролбар в последствие ще го и чипосъм.
      Последно редактирано от Паджеровод; 01-02-13, 17:41.

Коментар

Тук е писано за теглич на спорта: http://www.offroad-bulgaria.com/show...E5%E3%EB%E8%F7

За 20 кошера не вярвам да е проблем. Успех!
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от milen4o84 Преглед на мнение
          Ако някой има Паджеро спор по възможност да ми снима начина на захващане на теглича за гредите,как се рестартира компаса и защо ли не работи манометъра за налягането на маслото.А и какъв тонаж може да се тегли по пресечен терен с него на по голямо разтояние.Колеги предварително благодаря за отговора.
          Първо. За писането няма да коментирам, ама се гавриш с езика. Как се хваща теглича можеш да се ориентираш по самият теглич. Общо взето трябва да го хванеш на четири места. За компаса Ясен е писал. За манометър за налягането на маслото нямам представа. За тегло от 400 или 500 кг. не смятам, че ще е проблем. Е верно зависи и колко е пресечен терена де. Теглич като за 500 лв. не знам как изглежда, ама се продават и бая по-ефтини, дори и тук (с едно цъкане ще намериш нов на половината цена). Гуми 50/50 предполагам имаш предвид АТ. Ама ако караш повече по въпросния терен по-добре виж нещо друго. За лебедката си ОК. За чипа няма смисъл да коментирам.
          Уважавай българския език!
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Колеги а каква марка и какъв вискузитет масло да търся за Паджерото и какво количество.Двигател 2,5 тди 2005 год.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X