здравейте на всички от Варна. искам да попитам за един проблем. по принцип не използвам джипове за оф роуд , но съм карал доста неща. от скоро живея на северен склон , 100 м. баир с дупки и ми се наложи да слизам по него и в града с паджеро 2 - '00 г. , късо.
от всичките коли които съм шофирал, само тая и една 190 ка бенц успяват да ми заболят кръстта след 11 минути.
особено тоя джип!
тъпа седалка, тъпа стойка, тъпа настройка на волан седалка /стоялка/облегалка и изобщо урудлива схема.
сравнявам с ифа , лт фауве, 124 ка , бмв 750, 520, 318 и лада нива.
ако някой се е сблъсквал с такъв проблем или иска да ми продаде седалка от трактор/икарус/боинг , за която със сигурност е убеден , че става да се постави и използва в джипа, приемам предложения.
или идеи. другия вариант е просто да го продам . трети не виждам
благодаря предварително
от всичките коли които съм шофирал, само тая и една 190 ка бенц успяват да ми заболят кръстта след 11 минути.
особено тоя джип!
тъпа седалка, тъпа стойка, тъпа настройка на волан седалка /стоялка/облегалка и изобщо урудлива схема.
сравнявам с ифа , лт фауве, 124 ка , бмв 750, 520, 318 и лада нива.
ако някой се е сблъсквал с такъв проблем или иска да ми продаде седалка от трактор/икарус/боинг , за която със сигурност е убеден , че става да се постави и използва в джипа, приемам предложения.
или идеи. другия вариант е просто да го продам . трети не виждам

благодаря предварително
Коментар