здравеите нов сам във форума и мисля да си купувам едно митсубиши паджеро каса база 95 год 2500тди но по снимките които гледам не виждам никаде да има копче за блокаж има ли такива модели и без блокаж
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mitsubishi pajero 2500 tdi
Свий
X
-
От: Mitsubishi pajero 2500 tdi
ами не сам много запознат но предполагам по добрия вариант е да е с блокаж,говорих със собственика му казва 4е това било наи добрия вариант като варвеж по калните терени заштото било супер селект с наи доброто блокиране което е на раздатката на това положение 4HLC дали е така или ме лаже нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от smaleto Преглед на мнениеако несе води КЛАСИК!...Първоначално публикуван от shikilev Преглед на мнениеами не сам много запознат но предполагам по добрия вариант е да е с блокаж,говорих със собственика му казва 4е това било наи добрия вариант като варвеж по калните терени заштото било супер селект с наи доброто блокиране което е на раздатката на това положение 4HLC дали е така или ме лаже нещо
Първо. Паджеро Класик нямам представа какво е. Второ. Най-добрият вариант е Super Select със 100%-ово блокиране на задния диференциал (ма много внимателно трябва да се ползва де).
Ето за действието на системата: http://www.offroad-bulgaria.com/show...023#post123023Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеПърво Паджеро Класик нямам представа какво е.
п.п. Това на снимката категорично не е такова.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар