Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi pajero 2500 tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi pajero 2500 tdi

здравеите нов сам във форума и мисля да си купувам едно митсубиши паджеро каса база 95 год 2500тди но по снимките които гледам не виждам никаде да има копче за блокаж има ли такива модели и без блокаж
    Прикачени файлове

От: Mitsubishi pajero 2500 tdi

Има без "блокаж".

Коментар

Копчето за блокажа обикновено седи на барчето точно пред скоростния лост. На първата снимка , която си показал до запалката. Това май няма.
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

ако несе води КЛАСИК!нямаго това копче приятел

Коментар

ами не сам много запознат но предполагам по добрия вариант е да е с блокаж,говорих със собственика му казва 4е това било наи добрия вариант като варвеж по калните терени заштото било супер селект с наи доброто блокиране което е на раздатката на това положение 4HLC дали е така или ме лаже нещо

Коментар

Първоначално публикуван от smaleto Преглед на мнение
            ако несе води КЛАСИК!...
            Първоначално публикуван от shikilev Преглед на мнение
            ами не сам много запознат но предполагам по добрия вариант е да е с блокаж,говорих със собственика му казва 4е това било наи добрия вариант като варвеж по калните терени заштото било супер селект с наи доброто блокиране което е на раздатката на това положение 4HLC дали е така или ме лаже нещо
            Бе кат гледам и двамата как го мъчите българският език нищо чудно да се разберете!
            Първо. Паджеро Класик нямам представа какво е. Второ. Най-добрият вариант е Super Select със 100%-ово блокиране на задния диференциал (ма много внимателно трябва да се ползва де).
            Ето за действието на системата: http://www.offroad-bulgaria.com/show...023#post123023
            Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 06-02-13, 11:46. Причина: граматика
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
              Първо Паджеро Класик нямам представа какво е.
              Класик-а е ограничена серия двойки произведени през 2001 година, за (доколкото си спомням) френския пазар, щот фермерите не щяли да купуват тройки. Всичките са 2.5 (ама с оня изчанчения кулер и ел. помпата - 115 коня, като на загладеното Л200) и Easy Select (парт-тайм). От към екстри са голи кат пушки. Аз в България съм виждал само едно такова, даже щях да го купувам навремето, ама ме спря Easy Select-а и малко солената тогава цена, та взех онова, дето сега е при Либхерката

п.п. Това на снимката категорично не е такова.
              Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X