Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся експерт в или около град Пловдив за Pajero 2800 дизел 1993

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся експерт в или около град Пловдив за Pajero 2800 дизел 1993

Здравейте, съфорумци! Казвам се Георги и реших и аз да се впусна в света на 4x4
    Харесах си машинка, но нищо не разбирам от автомобили и се надявам някой да се съгласи да погледне джипката, която съм си намерил.
    Както по-горе съм описал става дума за :
    Pajero 1993 2800cc Дизел, Дълга база.Десен волан ( ако това има значение)
    Автомобила е при мен и мога по всяко време да дойда до където трябва за консултация.Може да е и в околните градове и села до 30-40 км.
    Ако познавате такъв човек, който би се съгласил да ми помогне моля дайте кординати.
    Също така ме интересува, в случай, че автомобила е читав и го купя, има ли кой в Пловдив да се заеме да го приведе в добро техническо състояние. Проблема, който за сега има със сигурност е, че светят няколко лампи по таблото (A/T Temp и две други, но само премигват и от време на време изгасват ).
    Знам, че се изказвам доста лаишки, но както написах вече - не разбирам нищо от коли .
    Почти цялото табло не свети и ще имам нужда и от оправяне и на този проблем! Срещу заплащане, разбира се!Благодаря ви!

P.S. Ако не и е тук мястото на темата ще помоля Модератора да не я трие, а да я премести на подходящото място. Благодаря!

От: Търся експерт в или около град Пловдив за Pajero 2800 дизел 1993

Добре дошъл във форума. Виж кога са срещите на Пловдивската група и иди! Повярвай ми ,експерти няма да липсват ,а и съветите ще са другарски.

Поздрави и късмет!
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...84#post2058284

Здравей Колега.Добре дошъл.В по горната тема,ако се зачетеш,ще откриеш Колеги,които са компетентни по Паджеро,и са от Пловдив.
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Много ви благодаря за отговорите! Ще погледна темата и ще търся контакт с Майна таун Паджеро тийм!

Коментар

Ако имаш път към центъра - Енергото - обади ми се - и моето Паджеро е такова - малко по-ново е.
          Сигурно ще съм ти полезен с нещичко.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...66#post2056566
            Взимай го и утре в 10.00 на ОМВ на околовръстното.Най-добре ще се тества в действие.
            [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
            Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Тъй, тъй - то чужда %%%%% кокали няма ...

Коментар

Неделя няма да съм в Пловдив, за да мога да присъствам на сбирката, но за следващата седмица ако това е традиция ще направя всичко възможно да съм на линия! Вени, дай GSM номер и кажи кога е удобно да се чуем и да се разберем кога а се видим.Благодаря!

Коментар

В профила ми има всичко необходимо - иначе о889 3оо четирипетпет по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...66#post2056566
                    Взимай го и утре в 10.00 на ОМВ на околовръстното.Най-добре ще се тества в действие.
                    Не мисля, че ще му е възможно да го тества по този начин. Освен, ако не сте готови да го теглите. Човека има проблем със зареждането:
                    Първоначално публикуван от thebulgarian Преглед на мнение
                    ....... Проблема, който за сега има със сигурност е, че светят няколко лампи по таблото (A/T Temp и две други, но само премигват и от време на време изгасват ).
                    ....
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Да съживя този стар пост... Прибрах се отново в БГ след няколко месеца в странство и веднага се впускам във форума след като установих нов проблем с моята колица Проблема със зареждането е остранен - поправка на динамо още Януари След като не бе пипана 5 месеца днес запалих джипката, за да установя, че не работи климатика.... Закарах го на доктор, но се установи, че имам доста дупки на тръбите, които минават под купето и стигат до задния климатик... Въпроса ми е дали някой се е сблъсквал с подобен пробелм и как го е отстранил? Благодаря за отеделеното време, за да прочетете това и за бъдещите отговори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X