Имам мицубиши паджеро спорт 2.5TDI -94г. При който се получи една вибрация, която се предава в цялото купе. Първо се появи когато беше на задни, а 4х4 изчезваше. От известно време на сам се появява постоянно, независимо дали си на скорост. Ходих при майстори, но те не намериха проблема. надявам се да ми препоръчате някой, който може да помогне. Аз съм от Пловдив. 
Благодаря ви предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Здравейте, имам малък проблем и се надявам да намеря при вас решение.
Свий
X
-
От: Здравейте, имам малък проблем и се надявам да намеря при вас решение.
И лед полепнал по вътрешната страна на джантите,което разбалансира.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Може да е опрял някои от предпазителите на СК или РК. Аз така бях изкривил този на раздатката и докато разбера какво е се видях в чудо.
п.п. За първи път виждам такъв Спорт.Да не би да не е?
=Tiankata;2049408]Имам мицубиши паджеро спорт 2.5TDI -94г.[ATTACH=CONFIG]531837[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]531838[/ATTACH]MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнениеСкъсан тампон ДВГ или СК ,разбити карета,висящ лагер, крива гума или джанта, едно от всичко това или няколко.
Висящ лагер, тампон на скоростите или двигател.
п.с. Това не е спорт'98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
'95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
И разни BMW-та...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар